2777
2789
هیچ گکس ما زندگیتو بفهمیم میتونیم کمکت کنیم آیااا جز اینکه انرژی منفی بما میدی

شاید ی کم آروم شه ادما با تعریف کردن سبک میشن هر کسم از هر بحثی ناراحت میشه مجبور ب شنیدن نیست 

من خود ب چشم خویشتن دیدم که جانم می رود

اینم خودتو آماده کن بگن دروغ میگی بعد اینقدر گسترده میشه به جرم سر کار گذاشتن و احساسات دیگرانو جریحه دار کردن اینقدر بهت وصله میزنن داغ دلت بیشتر میشه بعدش قسم میخوری راست میگی بعدش یکم سک میدن بیشتر از تو مطالبت سوتی بگیرن اگه بتونن ازت به قول خودشون مچتو بگیرن خلاصه کنم تاپیکت میترکه حذف کاربری میشی حالت هم بهم میخوره.حالا اون وسط هرکی بیاد بگه یک لحظه فکر کنید یک درصد راست میگه فایده نداره اگه میتونی اینا رو بپذیری بنویس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه رفیق داشتم ۲۵سال باهاش دوست بودم قبلاخونمون پیش خونمون بود 

رفت اماد زیادداشتیم  سال ۹۶فهمیدم باشوهرم دوست شده منم رفتم خونه ماشین زمین و....همچیزوزدم شوهرم بازنوفرارمیکنه زنگ زنوزدم گفتم خداازت نگذره بعد ۱۵روز سکته می‌کنه میمیره

نمیگم دروغ میگی میگم متوجه حرفات نشدم  خوبه الان از زندگیت راضی هستی  شوهرت رابطه هم داش ...

اره داشته .خب ما نمی‌توانیم طلاق بگیرم من ۵تابچه داشتم بخاطردخترهام جدانشدم