2777
2789
عنوان

دراماتیت سبورئیک😥😢

175 بازدید | 15 پست

الان بیشتر از یه ساله که این بیماری رو دارم. سه تا دکتر عوض کردم نتیجه نداد. این دکتر آخری بهم قرص اوراتان و پماد داد بعد یه سال که گفت دوره ی درمان تموم شده باید قرصو قطعش کنی بیماریم دوباره برگشت🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

کسی هست که خودش یا اطرافیانش این بیماری رو داشته باشه؟ و آیا راه درمانی هست واسش؟

دکتر پوستی تو مشهد میشناسین که خوب باشه و بتونه درمان کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درمان قطعی نداره... فقط کنترل میشه با دارو... منم فک کنم دارم.. وقتی گرمی بخورم نزدیک پریودم باشه حمام نرم دیگه آب و هوام بد باشه خسته بشم خاب گیرم نیاد ناراحت بشم کنار بینیم لاله گوشم داخل آبروم و تو سرم پوست گنده بلند میشه قرمز میشه ک گاهی زخمه خون میاد انگار خنج زدم..

درمان قطعی نداره... فقط کنترل میشه با دارو... منم فک کنم دارم.. وقتی گرمی بخورم نزدیک پریودم باشه حم ...

من کنار بینیم و ابروهام خیلی درگیره..

یه روز که از حموم رفتنم میگذره شروع می‌کنه به خارش و قرمز شدن و پوسته پوسته شدن

دکتری چیزی رفتی؟ قرص داد یا فقط پماد؟

دکتر نرفتم اصلا.. ولی  یه طب سنتی برای بارداری رفتم این مشکلمم گفتم.. گفت شیر شتر بخور من نخوردم... بعد من فک میکنم گرمی بخورم خیلی اوضام بد میشه یا موقع بیخابی و همون چیزایی ک پست قبل گفتم.. اونا و رعایت کن حمامم تند تند برو... رعایت کن بهتر میشی ولی خب بعضی روزا بازم پوسته پوسته میشه... آرامش داشته باش خوب بخاب..

من کنار بینیم و ابروهام خیلی درگیره.. یه روز که از حموم رفتنم میگذره شروع می‌کنه به خارش و قرمز شدن ...

من هی پوسته هارو میکنم.. الان باردارم انگار کمتره ولی بازم هست گاهی وقتا...بنظرم آرامش و استرس و خواب و نخوردن گرمی زیاد خیلی تاثیر داره...

از چن سالگی ب این مشکل دچار شدی؟

من اول ک راهنمایی بودم فقط داخل مژه هام بود با سوزن یواش درنیاورد خار و گرفتار بودم یه مدت گفتن چشماتو باشامپو بچه گلرنگ بشور میشستم بدک نبود بعد نمیدونم چی شد ک مژها هام خوب شد و فقط موهام شوره داشت پوسته گوسته بزرگ بلند میشد از تو سرم .. یه چهار  پنج سالیه گرفتار این درده شدم از بعد ازدواجم سن 24 سالگی آخه اوایل ازدواجمیه استرس خیلی بد کشیدم جنگ و دعوا و ترس  بعد استرس نازایی و دواهای گرمی ک میخوردم فک کنم باعثش بود..