الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عمل جینوپلاستی از پروتز بهتره ،تو جینو خوده استخون چونه رو میارن جلو ولی تو پروتز یک جسم خارجی ...
آخه چند سال پیش ، یه دکتر فک و صورت معاینه ام کرد گفت فکم اصلا عقب نیست فقط استخوان چانه ام کوچیکه اونگ خیلی کم ، یعنی کوچکترین پروتز رو میخوام، صورتم گرده میخوام وی شکل بشه. جنیوپلاستی بیشتر به درد افرادی میخوره که فک عقب رفته یا کوچیک دارن.
میشه دعا کنین من تا ده شهریور به آرزوم برسم ، دعای شما باعث شد من به دو تا آرزوی بزرگم برسم و حالا
آخه چند سال پیش ، یه دکتر فک و صورت معاینه ام کرد گفت فکم اصلا عقب نیست فقط استخوان چانه ام کوچیکه ا ...
جینوپلاستی ربطی به فک نداره عمل چونه اس . شما میخوای چونتو بیاری جلو ، همینو یا با پروتز میتونی انجام بدی یا با جینو . که جینو از استخون فک خودته ، پروتز جسم خارجی.