2777
2789
عنوان

خواستگار.ازدواج و.....

171 بازدید | 22 پست

این چند وقت خیلی تاپیک ازدواج و خواستگار.دعا دیدم....

والا تو ازدواج هیچ چی نیست غیر از اعصاب خوردی..طرف ات خوب و پولدار هم باشه بازم ارزش نداره.....

بشین خداروشکر کن مجردی با اختیار خودت می خوابی بلند میشی می گردی به هیچ کیم جواب پس نمیدی...

مستقل هم باشی اصلا اصلا نیازی به شوهر نداری....

اونا هم میگن به پنجاه سالگی فکر کن تا پنجاه سالگی کی زنده کی مرده بعد اون خانومی که ازدواج نکرده و بچه نیورده هیچ وقت پیر و خونه نشین نمیشه....

به من چه من موخوام عروس شممممم😁😁😁😁

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

انرژی منفی بود خیلی 

ازدواج بہ زمان خودش باید اتفاق بیفتہ نیفتہ ھم مھم نیست

از معمولی ھا فرار کنید😁😈.                                                                                                                                    من یہ آدمی ھستم کہ اگر بہ خدام توھین کنی بیشتر دعات میکنم تا معجزہ رو ببینی آرہ عزیزم😉.                                                                                                         توی ھفت زندگی مال منی... 😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه هر کس یه سلیقه ای داره

نه مجرد هارو هول کنیم که دیر میشه و... نه انقدر از ازدواج منعشون کنیم

بزاریم هر کس خودش تصمیم بگیره

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
بنام خدا مجرد هستم ۲۸ ساله حتی اختیار ندارم لباس زیرمو خودم انتخاب کنم چی میگین شماها😂😂😂😂😂😂

نه این دوستان ساکن آمریکا هستن آخه از ۲۰ به بعد میتونستن خونه مجردی بگیرین 

تو ایران ما ۵۰ سالمونم بشه مجبوریم با مامانمون زندگی کنیم😑😑

دقیقا از کجا معلوم همون فرد متاهل تنها نشه اصلا ممکنه ارزوی تنهایی بکنه

واقعااا از کجا معلوم...وقتی ادم از فرداشم خبر نداره حالا بخاطر پنجاه سالگیش طرف بره سریع ازدواج کنه

دختر مجرد خیلی از خانم متاهل ازادیش بیشتره فقط نداشتن استقلال مالی دست و پا رو میبنده شما برو خونه دوستت بمون یا اگه میتونی خونه بگیر هیچکس کاری نمیتونه بکنه

یک انسان،زن زاده نمی شود بلکه تبدیل به زن می شود.
نه این دوستان ساکن آمریکا هستن آخه از ۲۰ به بعد میتونستن خونه مجردی بگیرین  تو ایران ما ۵۰ سال ...

والا اینکه نوشته هر موقع خواستین میخابین هر وخ خواستین بیدار میشین یاد امروز صب خودم افتادم تا دیر وقت کار دستم بود داشتم کار میکردم ۳ اینا خوابیدم پدرمم دید ۶ پاشده میگه بفرما فقط میخوره میخوابه اینم شد بچه😂😂😂😂😂دردسر همه جا هست چه خونه ی پدر چه خونه ی همسر خونواده ی خوب و همسر خوب هر دو نعمت بزرگی هستن میتونیم شانس بیاریم میتونیم نیاریم 😂