2777
2789
عنوان

زندگیی که تاپای طلاق و شکایت و پاسگاه رفته و کل فامیل فهمیدن....

| مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 30 پست

یکی از آشناهای ما امروز قرار بود عروسیش باشه ولی یک هفته پیش عروس و داماد به خاطر دخالت های خانواده ها دعوا کردن و عروسی کنسل شد و همه هم فهمیدن الان هم عروس خانوم هر چقدر باهاش حرف زدن قبول نمی کنه و میگه طلاق 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا پتی طلاق رفتید ؟  چرا؟  هیچوقت تو دعوا برای هم یاداوری نکردید؟

تا پای طلاق رفتیم بخاطر دروغای فامیل و دیگران برو تایپیک هام هست 40 روز خونه مادرم بودم چه حرفا چه کارا که نکرد نه دیگه ف اموش کردیم از صفر شروع کردیم زندگیمونو

بستگی داره مشکل چی بوده باشه 

اشنای ما شوهرش رفیق باز و دست به زن داشت کارشون به همون پاسگاه و طلاق هم کشید چندبار هم اون خانم بخشیدش ولی دید طرف درست به شو نیست طلاق گرفت افسردگی و بیماریهای مختلف گرفت یه مدت مجبور بود اینور اونور کار بکنه ولی بعد چندسال حالش بهتر شد و دوباره با یکی دیگه ازدواج کرد و الان خوشبخته 

بنظرم برو تو اینستا ویدیوهای دکتر هلاکویی رو گوش بده خیلی ها سر همین دوراهی ها موندن

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊

اونم به مرور کمرنگ میشه 

یعنی مجبوری کمرنگش کنی توی ذهنت وگرنه نابودت میکنه فکرش

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
منم دست بزن داره تاپیک قبلمو بخون

دیدم بنظرم زنگ بزن مشاور 1480 شنیدم رایگانه 

ویدیوهای دکتر هلاکویی رو تو اینستا نگاه کنی جواب بعضی از سوالهات دستت میاد 

درهرحال انتخاب با خودته، توی این سایت اکثرا طلاق رو ننگ میدونن و حاضرن همه چی رو تحمل کنند اگه حالا واقعا زوجین بخوان اصلاح بشن خب با هم بمونن مشکلی نیست ولی بعضی ها درست به شو نیستن. 

اگرم اولش خوب باشن یهو چندماه بعد یا چندسال بعد دوباره همون رفتارشون برمیگرده  البته من دارم کلی مثال میزنم. 

بستگی به تصمیم خودتون داره 

پاسخ افرادی که در کامنت ها فقط بدنبال دعوا، برنده شدن در بحث به هر قیمتی یا تحمیل عقایدشون به شما هستند رو ندهید چون حرف زدن با اینگونه افراد هیچ سودی برای دوطرف نخواهد داشت جز اینکه شما دو دستی آرامش خودتون رو به افراد انرژی خوار می‌دهید. با یک کارت کتابخانه بیش از گواهینامه رانندگی میتوانید به جلو حرکت کنید 📚 با افتخار یک وجترین هستم🥦 به مخلوقات خداوند عشق بورزیم 🙏 با حیوانات مهربان باشیم🐄🐖🐑🐅🐕🌳🌷🌳 دانشجوی علوم پایه ⚗️💊
دیدم بنظرم زنگ بزن مشاور 1480 شنیدم رایگانه  ویدیوهای دکتر هلاکویی رو تو اینستا نگاه کنی جواب ...

منم میگم ذات ادمی که عوض نمیشه آدمی که یه عمر با این طرز فکر بزرگ شده رفتارای علط از پدر ومادرش دیده و تائید کرده رفتاراشونو چطور میتونه تغییر کنه