2777
2789
عنوان

به پوچی رسیدم😧😧

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 26 پست

همون طراحی لباس چون هنر هست روحیتو شاد میکنه

دلیل مخاافت پدرتو بپرس که بتونی رفعش کنی

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

همون طراحی لباس چون هنر هست روحیتو شاد میکنه دلیل مخاافت پدرتو بپرس که بتونی رفعش کنی

یه جا رفتیم گفت محیط کارش خوب نیست کلا دیگه اجازه نمیده سرکار برم حتی نذاشت دوره آموزشیو شرکت کنم😧میگه ازدواج بعد خواستی برو سرکار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جا رفتیم گفت محیط کارش خوب نیست کلا دیگه اجازه نمیده سرکار برم حتی نذاشت دوره آموزشیو شرکت کنم😧م ...

راضیش کنید آخه با این روحیه 

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

وا خب باهاش حرف بزن راضیش کن بهت دعا بدم بابات راضی بشه؟؟ذکر قرانی؟؟

نه ممنون گلم که انقدر مهربونی ولی من هر کاری بگی کردم دیگه از ته قلب حوصله هیچیو ندارم

ممنونم🌷🌷

هوففف😧 امیدوارم به هدفت برسی گلم🌷🌷🌷

نه دیگه تموم شد الان ازدواج کردم و کلا داستان عوض شده اون موقع ۱۸سالم بود الان ۲۸سالمه .ولی در کل راهی رو رفتم که اون دوست داشت الآنم پشیمون نیستم عزیزم .آن شاالله هر چی خیرت توش هست همون بشه