2777
2789
عنوان

افکار بد راجب پدرم و خانواده ام

196 بازدید | 5 پست

من پدرم رو خیلی دوست دارم همچنین خانواده ام و از عشقم نسبت به پدرم هرچقدر بگم بازم کمه به شدت دوستش دارم و وابسته اش هستم همچنین خانواده ام اما حدود یه سال یا دوسال پیش دوست پدرم فوت کرد و من واقعا از خوندن آگهی فوتش حالم بد شد اینکه به این فکر کنم که حتی یه روز پدرم رو در کنارم نداشته باشم دیوونه ام میکنه و متاسفانه هر از چند گاهی این فکر که پدرم یا خانواده‌ ام پیشم نباشن میومد تو مغزم و نابودم میکرد بعد یه مدت دیگه حالم بهتر شد که پدر و مادرم خواستن برن جایی و یکی دو شب نبودن قبلش مادرم یه جورایی وصیت کرد و هرچقدر اصرار کردم منم باهاشون برم نزاشتن حالم و ترسم نسبت به از دست دادنشون چند برابر شد الان سه روزه هر شب و هر روز حالم بده که نکنه بابام بره بیرون برنگرده یا داداشم یا مامانم اتفاقی براش بیوفته و تنها کاری که میکنم گریست و کمک از خدا و از چیزی که خیلی بیشتر میترسم اینه که انقدر بهش فکر کنم تا سرم بیاد چیکار کنم لطفا کمکم کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با تموم وجودم تک تک حرفاتو درک میکنم 😔منم متاسفانه اینطوریم و همش میترسم ناخواسته اتفاق بدی جذب کنم ...

وآقا خیلی حال بدیه هرچقدر میخوام با هرکاری و هر چیزی حواسمو پرت کنم باز میاد تو سرم مخصوصا شبا که شاید از گریه تا چند ساعت خوابم نبره 

وآقا خیلی حال بدیه هرچقدر میخوام با هرکاری و هر چیزی حواسمو پرت کنم باز میاد تو سرم مخصوصا شبا که شا ...

بسپار به خدا ، نگران نباش هرچند می‌دونم دست خودت نیست .پیش مشاور برو کمک میکنه

تو رو از دور دلم دید اما ... نمیدوست چه سرابی دیده 

ببین مرگ و زندگی چرخه طبیعته آخر یه روزی واسه اطرافیانتان پیش میاد پس همیشه آماده هر خبری باش که زیاد ضربه نخوری منی که باهات حرف میزنم بابام مامانم و یکی از داداشام در قید حیات نیستن سخته ولی زندگی جریان داره

همم رویاهای ما می تواند محقق شود. اگر شجاعت دنبال کردنشان را داشته باشیم.