2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب عزیزم من خوندم کامل باید قبلی قهر کنی از ما نظر میخواستی که بهت بگیم چیکار کنی. حالا که اومدید خونه پدرتون زشته خودتونم اشتی کنید خودتون کوچیک کنید بهتره صبر کنید تا اون نرم بشه بالاخره بخاطر بچتون باشه مجبور شه تماس بگیره.من هیچوقت ازخونه نمیرم همین دیروز شوهرم گفت هری برو خونه بابات 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
خوب عزیزم من خوندم کامل باید قبلی قهر کنی از ما نظر میخواستی که بهت بگیم چیکار کنی. حالا که اومدید خ ...

منم اول بارمه ...خودشم ما رو رسوند و مادرم گفت اگه برا قهر میای نمیبرمت ولی همینجوری بیا سر بزن تا وقتی دستت خوب میشه اینم گوش میداد

منم اول بارمه ...خودشم ما رو رسوند و مادرم گفت اگه برا قهر میای نمیبرمت ولی همینجوری بیا سر بزن تا و ...

ببین از خونه قهر کردن از نظر منو شوهرم یعنی دیگه تمام یعنی جدایی واسه همین تحت هر شرایطی از خونه نمیریم تواتاق میریم قهرمیکنیم مثلا دیروز به من اینجور گفت اول چند ساعت رفتم تواتاق بعدم خودم سرگرم دخترم کردم. اخرشم خودش اومد جلو واسه اشتی. اخه دعوامونم سر تشت بود که گم شده داشت موضوع مسخره 

جدیدا فقط تو ترافیک پشت همیم . تنهای تنهاییم. به دیوارم نمیشه اعتمادکرد بهش تکیه کرد😔😔😶😶
ببین از خونه قهر کردن از نظر منو شوهرم یعنی دیگه تمام یعنی جدایی واسه همین تحت هر شرایطی از خونه نمی ...

من هیچوقت قهر نرفتم۸ ساله گاهی فکر میکنم اینکه اینقد عصبیه روم شاید فکر می‌کنه بی کسم و هرگز قهر نمیرم و ابروداری میکنم خیالش راحته

من هیچوقت قهر نرفتم۸ ساله گاهی فکر میکنم اینکه اینقد عصبیه روم شاید فکر می‌کنه بی کسم و هرگز قهر نمی ...

حالا من نمیدونم اخلاق همسر شما چجوره اما اینجوری میگی نیست قهر کن محلش نده لازم نیست ازخونه بری که. شوهرمن میگه زن پاشو از در خونش بزاره بیرون دیگه برنگرده 

زنگ نزده حالا ؟

توجه و محبتی ازش ندیدم۸ ساله... مرتب به خودش و بچه و خونه و همه چی میرسم دریغ از اینکه یکبار یه روسری برام خریده باشه....به هر کسی هم بگم باورش نمیشه چون تو دید همه یه آدم مظلوم و ارومه

نه گوشیشو شکست تو دعوا

بشکنه بالاخره یه گوشی پیدامیشه زنگ بزنه. حالا که چیزی نخریده مهم نیست مرداهمه همینن شوهرمنم اینجوره

بشکنه بالاخره یه گوشی پیدامیشه زنگ بزنه. حالا که چیزی نخریده مهم نیست مرداهمه همینن شوهرمنم اینجوره

فعلا که زنگ نزده البته بهش گفتم نه زنگ بزن نه بیا دنبالم خواهرمم گفت انگار دیروز گوشی رو درست کرده یه تونم خرجش کرده....

فعلا که زنگ نزده البته بهش گفتم نه زنگ بزن نه بیا دنبالم خواهرمم گفت انگار دیروز گوشی رو درست کرده ی ...

عزیزم توبگی اون نباید دلش واسه بچش تنگ شه