2777
2789
عنوان

شغل خانگی

331 بازدید | 32 پست

سلام دوستای گلم 

من چند وقتی بود تو تل یا هر جای دنبال شغل خانگی بودم چند بار پول دادم تو کانال های شرکت نویین تجارت ،صعود چی یا فراعصر عضو شدم اما هیچی به هیچی پولمو خوردن یه آبم روش 

دیشب تو همین جا یه خانمی لینکی بهم داد برا پکیج آموزشی راستش باورم نشد انقد گول خورده بودم 

ولی امروز خریدمش و واقعا تونستم به درآمد برسم نمی گم روزی یک میلیون نه تا الان که ظهره تو چند تا سایت قانونی فرم استخدام پر کردم یه ۳۸تومنی کار کردم نه بازار یابی کردم نه غیر قانونی بود در ضمن حلالم هست ....لینکو میزارم خواستین شما هم بخرین 

عضو گروه نارنجی چالش بامداد خمار ،🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن شروع ۷۲....وزن فعلی۵۵....وزن هدف ۵۵ ...من با چالش بامداد خمار بعد از سال ها از شر اضافه وزنم خلاص شدم ...امتحان کنید تا با اعتماد به نفس به پایان برسونیدش 
نمیشه همون سایتای قانونیو بگی چیا هستن؟

اخه سی تا سایت زده .....بسته به استعدادت می تونی استخدام شی

عضو گروه نارنجی چالش بامداد خمار ،🧡🧡🧡🧡🧡🧡وزن شروع ۷۲....وزن فعلی۵۵....وزن هدف ۵۵ ...من با چالش بامداد خمار بعد از سال ها از شر اضافه وزنم خلاص شدم ...امتحان کنید تا با اعتماد به نفس به پایان برسونیدش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه همون سایتای قانونیو بگی چیا هستن؟

پولش تو جیب من نمیره که 

یه لینکه برا صاحب پکیج

بزار گل

http://asadaramad.4kia.ir/info/417136/كسب-درآمد-اينترنتي-روزانه-حداقل-٧٠-هزار-تومان/?getppsid=67095

الان شما بسته به استعدادت استخدام شدی از صبح؟

تایپ ساده همه بلدن خانوم 

چرا توهین می کنی

الان شما بسته به استعدادت استخدام شدی از صبح؟

من برا همین تایپ ساده یه ماه کار کردم حق عضویتم دادم 

پولمو خوردن هیچ حق الزحمه هم ندادن شما ممکنه طراحی سایت بلد باشی چه میدونم حسابرس باشی 

فقط بهت سایت امن معرفی میکنه

اخه سی تا سایت زده .....بسته به استعدادت می تونی استخدام شی

ینی تو این پکیجه این ۳۰ تا سایتو معرفی کرده؟

بنظرت روزی چقدر میشه درامد داشت؟

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن
من برا همین تایپ ساده یه ماه کار کردم حق عضویتم دادم  پولمو خوردن هیچ حق الزحمه هم ندادن شما م ...

یعنی هیچ پولی بهت ندادن؟ منم میخواستپ برم تو کار تایپ

بعضی تجربه ها انقد بزرگن که DNA ت رو تغییر میدن