2777
2789
عنوان

اسموتی جعفری و لیمو

| مشاهده متن کامل بحث + 5247 بازدید | 18 پست
سوالی داشتین در خدمتم 💋🌺

سلام وقت بخیر من این تایپک تون رو دیشب خوندم و صبح امروز ناشتا جعفری خرد شده رو تو لیوان مخصوص چایی سبز دم کردم با سه عدد لیمو ترش و آب جوش خوردم،البته میدونم اشتباه انجام دادم اما همین رو بلد بودم ورزش هم میکنم رژیم هم تقریبا کم خوری میکنم نه چیزه خاصی،به نظر شما میتونم مث شما لاغر کنم خودمو؟ من فقط چون قبلا زیاد ورزش کردم و یکسال ترک کردم افتادگی شکم دارم قدم ۱۷۲ و ۸۰ کیلوم،استخوان بندیه پایین تنم هم خیلی درشت تر از بالا تنمه،ممنون اگه راهنماییم کنید

و اون اسموتی اینطوریه ک یک دسته جعفری تازه رو میشورین و پاک میکنین و با هر دستگاهی ک دارین میکسر ،غذ ...

سلام من مخلوط کن اینا نداریم میشه  ی راحل حل دیگ بگید نمیشه تا جایی ک میتونیم ریز خوردش کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوالی داشتین در خدمتم 💋🌺

سلام عزیزم ممنون ازراهنمایی ارزنده تون 🙏🏻🙏🏻خواستم ببینم بعدازین همه مدت که ازنظرتون میگذره بازم به همین اسموتی تاکیددارید؟واینکه بازم راهکارای عالی برای لاغرشدن ورژیم لاغری دارید؟ممنون میشم نظرتونوبگید