2777
2789
عنوان

رشد قد نوزاد

2583 بازدید | 15 پست

سلام دخترم الان ۱۰ماهه هس قدش ۶۶ و وزنش ۸ کیلو قدش کوتاهه به نظرتون چیکار کنم؟چه غذاها یا میوه هایی خوبه بهش بدم.؟البته اینم بگم دخترم اصلا اشتها نداشت تااینکه براش شربت زینک پلاس خریدم الان چند روزی میشه اشتهاش باز شده.به نظرتون تو رشد قدش هم موثره؟

خدایاشکرت که در هشتمین سالگرد ازدواجمون بهترین هدیه تو بهمون دادی.خدایا پشت وپناه دخترقشنگم .باش.  

عصاره قلم و پای مرغ واسه رشد قد و استخون سازی عالیه  چون زینک طبیعی داره

راستش الان زیاد نمیتونی تنوع غذایی بدی براش 

بزار بعد ۱سالگی ک راحت بتونی ماهی و تخم مرغ و انواع حبوبات و کنجد و کلم بروکلی و تخم شربتی و...بدی

الان میتونی بادام و پودر کنی تو همه غذاهاش بزنی

بادام ‌واسه  رشد قد عالیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شنیدم بادام خیلی خوبه واسه قد منم ب پسرم حریره بادام دادم تو یک ماه ۴ سانت اومد رو قدش

تو چند ماهه پیش بهش دادی؟واقعا ۴سانت اضافه کرد؟

خدایاشکرت که در هشتمین سالگرد ازدواجمون بهترین هدیه تو بهمون دادی.خدایا پشت وپناه دخترقشنگم .باش.  
عصاره قلم و پای مرغ واسه رشد قد و استخون سازی عالیه  چون زینک طبیعی داره راستش الان زیاد نم ...

زینک پلاسی که الان بهش میدم هم تاثیری داره؟

زینک پلاسی که الان بهش میدم هم تاثیری داره؟

اره اونم خیلی تاثیر داره 

ولی مداوم نمیتونی بدی 

باید بین هر دوره ی وقفه بندازی

مثلا ی ماه بدی ماه بعدی ندی 

ولی میتونی مولتی ویتوکید بدی 

ماه بعدی زیتوکید 

چون زیتوکید هم مولتیه هم زینک‌

اونم‌نمیشه مداوم داد

الان پسرم ۱۱ ماهشه از ۷ ماهگی تا نه ماهگی دادم  رشد کرد واقعا

مرسی گلم😘.تو حریره بادوم میتونم میوه هم بریزم که بخوره یانه؟براتنوعش

اره اونم خیلی تاثیر داره  ولی مداوم نمیتونی بدی  باید بین هر دوره ی وقفه بندازی مثلا ...

یعنی یه ماه زینک پلاس بدم یه ماه زیتوکید؟

ن جفتش زینکه  مجازی یکدومشو بدی  الان مولتی چی میدی مگه؟

الان زینک پلاس فقط میدم .چون میگن باوجود زینک پلاس نیازی به مولتی نیست