2777
2789
حق بچه های کنکوری کمنظورمه چون با یک سال خارج رفتن اونا میتونن برگردن بدون کنکور

اهااااا 

اووووفففف چجوری این سوال به ذهنت رسیده اخه 😐😐😐

نه بابا 

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من منظورتو متوجه شدم عزیزم 

خیلیا رودیدم میرن ترکیه، روسیه و... یکم میخونن بعد برمیگردن ایران بقیه درسشونو ایران میخونن 

درواقع اونا با پول باباشون پزشکی میخونن 

بچه های کنکوری ایران باید جون بکنن تا تو کنکور سخت ایران پزشکی بیارن ..

البته اینکه گناهه یا نه نمیدونم 

من معتقدم به اینکه سختی تو زندگی همه وجود داره ،معتقدم به اینکه سختیای زندگی منو قوی تر میکنن ، معتقدم به اینکه هیج اتفاقی الکی و آبکی نیس ، ذهنم پر حرفه پره خیاله پره طرحه واسه نوشتن واسه کشیدن واسه ساختن ،من عاشق دوویدنم عاشق نقاشی ، کتاب خوندن تو گوشه دنج اتاق، فیلم دیدن و پفک خوردن، کمک کردن ، با دوستام بیرون رفتن، غذای من دراوردی پختن ، شعر خوندن ، موسیقیه خوب، دیوونه وار حل کردن مساعل ریاضی و فیزیک و لحظه به جواب رسیدن ،،،، دوس دارم بدرد بخورم چه زنده ام چه مرده ام #کارت _ اهدای _ عضو ،،،،ما بعد مرگمون به بدنمون نیاز نداریم ولی خیلیا دارن ... مهربون باشیم دنیا خیلی زود تموم میشه ..🖐 ادمای دنیایه مجازی هم دل دارن مراقب تک تک کلمه هایی که تایپ میکنیم باشیم ..💫❣

ازمون ورودی دانشگاه تو ترکیه که خبر دارم یکی از اشناهامون رفته اصلا قابل مقایسه با کنکور ما نیست 

من معتقدم به اینکه سختی تو زندگی همه وجود داره ،معتقدم به اینکه سختیای زندگی منو قوی تر میکنن ، معتقدم به اینکه هیج اتفاقی الکی و آبکی نیس ، ذهنم پر حرفه پره خیاله پره طرحه واسه نوشتن واسه کشیدن واسه ساختن ،من عاشق دوویدنم عاشق نقاشی ، کتاب خوندن تو گوشه دنج اتاق، فیلم دیدن و پفک خوردن، کمک کردن ، با دوستام بیرون رفتن، غذای من دراوردی پختن ، شعر خوندن ، موسیقیه خوب، دیوونه وار حل کردن مساعل ریاضی و فیزیک و لحظه به جواب رسیدن ،،،، دوس دارم بدرد بخورم چه زنده ام چه مرده ام #کارت _ اهدای _ عضو ،،،،ما بعد مرگمون به بدنمون نیاز نداریم ولی خیلیا دارن ... مهربون باشیم دنیا خیلی زود تموم میشه ..🖐 ادمای دنیایه مجازی هم دل دارن مراقب تک تک کلمه هایی که تایپ میکنیم باشیم ..💫❣
عزیزم با این حرف ها شعور خودمونو نشون میدیماا.. خب بنده خدا یه سوال پرسیده شما بهت بر میخوره چرا وار ...

آره منم بهم برخورد ولی خواب بعضی آدما دویت دارن همه چیو به سخره بکشند 

ازین بابت که پولی میخونن و تو کنکور شرکت نمیکنن؟نمیدونم گناه بودنشو ولی باید وقتی برگشتن ایران هم ازمون ملی بدن اگر پذیرفته بشن تازه چندین واحد تطبیقی تو ایرانم بگذرونن پایان نامه هم بدن بعد بهشون اجازه کار میدن و خیلیا هم قبول نمیشن تو این ازمون و غبرقانونی کار میکنن

چرا باید گناه باشه؟اتفاقا خیلی روایت داریم در مورد علم آموزی 

بچه های کنکوری می خونند و قبول نمیشن ولی اونا که میرن خارج بدون کنکور میرن آخرشم بزشون میگردونن دانشگاه های ایران به شرط پول مثل صندلی خریدن ولی قانونی

بچه های کنکوری می خونند و قبول نمیشن ولی اونا که میرن خارج بدون کنکور میرن آخرشم بزشون میگردونن دانش ...

عا فهمیدم بنظرم حق بقیه ضایع میشه و انگار یجورایی گناهه بنظرم باید یه دانشگاه جدا بزارن برا اینطور آدما

تا حالا کنکور دادی ببینی چه جهنمیه؟

نه در آینده میدم ولی پسر خاله ام سال اولش کنکور داد الان پزشکی داره تخصص میخونه،یعنی وحشتناک درس میخوند،حتی براش غذا میبردن تو اتاقش.من دوسال اونو ندیدم اصن

[ میانِ تمامِ نَداشته هایَم⦇تــــــو⦈ را تنها سَرمایه‌یِ ↡جاودانهِ ⦇قلبَــــــم⦈ میدانَم..∞🤍👨🏻‍🦱✨
من منظورتو متوجه شدم عزیزم  خیلیا رودیدم میرن ترکیه، روسیه و... یکم میخونن بعد برمیگردن ایران ...

من خودم ۳ سال پشت کنکور بودم دیگه واقعا پیر شدم. کنکور با این سهمیه و تقلبا خیلی چرت شده

ازمون ورودی دانشگاه تو ترکیه که خبر دارم یکی از اشناهامون رفته اصلا قابل مقایسه با کنکور ما نیست&nbs ...

ترکیه هم خیلی کثیف شده آزمونش از ایران بدتره همش پولی شد۶