2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غیراخلاقیه به نظرم؛ البته بیشتر مساله حقوقیه تا اخلاقی. به راحتی میشه قانون گذاشت و جلوش رو گرفت.

در عین حال نمیدونم که تعدادشون چقدر زیاده و اصلا اونقدری هست که به چشم بیاد یا نه

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
یا خدا نگا کن مردم واسه چه چیزایی تاپیک می زنن😐😂

چرا منظورمو نگرفتی زود قضاوت می کنی؟ منظورم حق بچه های کنکوریه که بعضی به اسم خارج با پول می خرنند

منظورم حق بچه های کنکوری بود که زیاد درس می خونند و قبول نمیشن

حتما خوب نخوندن که قبول نمیشن،وگرنه کسی که خوب بخونه قبول میشه

[ میانِ تمامِ نَداشته هایَم⦇تــــــو⦈ را تنها سَرمایه‌یِ ↡جاودانهِ ⦇قلبَــــــم⦈ میدانَم..∞🤍👨🏻‍🦱✨
متوجه منظورت نشدم ،خب درسشو خونده حالا دوست داره برگرده کجاش گناهه؟

حق بچه های کنکوری کمنظورمه چون با یک سال خارج رفتن اونا میتونن برگردن بدون کنکور

دقیقا🤣ناب ناب بود😂

عزیزم با این حرف ها شعور خودمونو نشون میدیماا.. خب بنده خدا یه سوال پرسیده شما بهت بر میخوره چرا وارد تاپیک میشین؟

اللّهُم صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

چرا باید گناه باشه؟اتفاقا خیلی روایت داریم در مورد علم آموزی 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
منظورتو نفهمیدم

بچه های کنکوری می خونند و قبول نمیشن ولی اونا که میرن خارج بدون کنکور میرن آخرشم بزشون میگردونن دانشگاه های ایران به شرط پول مثل صندلی خریدن ولی قانونی

دقیقا چرا باید گناه باشه؟

بچه های کنکوری می خونند و قبول نمیشن ولی اونا که میرن خارج بدون کنکور میرن آخرشم بزشون میگردونن دانشگاه های ایران به شرط پول مثل صندلی خریدن ولی قانونی