2777
2789
@پریسابانو22     عزیزم بخوای نخواب ملاکا برا ازدواج عوض شده عرف جامعه و اغلب پسرا این م ...

ولش ترشیده اس 

😂

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه دهه شصتیا چجورین من چه الان چه مجردیم از هرچی دهه هشتادیه قرطی تر بودن خواهرزاده دهه هشتادیم نگا ...

ایشون انگار واسه جنجال به پا کردن عضو سایت شده وگرنه دلیلی نداره یهو به دهه هشتادیا توهین کنه

چیزی‌دَر‌گوش‌ِقـٰاصِدَک‌هـٰا‌گُفتِه‌اَم‌اَز‌آرِزوفَرـٰاتَر...🕊
خودم باید یه روزی به دخترای این کشور بهمونم مرد وازدواج موفقیت نیست فقط یه گزینه بی ارزشه 😂😂😂 اخه ...

موفق باشی دلاور😂نمیدونم دلشونو به چی مردا خوش کردن که کم سنا هم دنبال ازدواجن دیگه دهه شصتیا بماند(بعضیاشون) 

گریه مکن که سرنوشت... گر مرا از تو جدا کرد... عاقبت دلهای ما، با غم هم آشنا کرد... با غم هم آشنا کرد... 

عجب بابا عجب

حالا ک فعلا ما سریم مث این ک😏😏

@مادرشوهرتم  

@پری_شیطانیم  

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝
موفق باشی دلاور😂نمیدونم دلشونو به چی مردا خوش کردن که کم سنا هم دنبال ازدواجن دیگه دهه شصتیا بماند( ...

💪💪💪💪😂😂😂دقیقا وای اخر دیونه میشم از دست این دخترا

بدون امضا

@نی_نی_یار_3     @نی_نی_یار_5     @جاری_نی_نی_یار2    

امضامو بخووووون

واقعا نون دلتون و میخورین ! اگه فکر کردین جایی دل کسیو شکوندین بی جواب میمونه کافیه ۱ سال صبر کنین ببینین همون بلا سر خودتون میاد...حتی بدتر:) 
کار شما هم‌ اشتباهه در واقع داری به جنسیت خودت توهین میکنی زن میوه نیست که بترشه این حرفا مال ادمای ...

ایشون به همجنس های ما توهین کردن ... 

ما نکنیم‌؟

از اول بگم بعد بیا بازخواست بکن از 1399.11.28 اینکاربری دست منه وقتی خواستی بری کارگاه بازی اینو ببین دیگه زر اضافی نزن

@پریسابانو22 درضمن ب نظرم میمون شمایی ک نگرفتت ن اون دهه هشتادیه

با عرض معذرت

ارزو هستم ۱۵سالمه❤💫تقریبا شبیهه پروفمم🌼⃟▨꯭݊═╝مَِِـَِِـن َِِیَِِـَِِـه َِِدخَِِـَِِـتَِِـَِِـر َِِبَِِـَِِـی َِِاَِِعَِِـَِِـصَِِـَِِـاَِِب َِِمَِِـَِِـهَِِـَِِـربَِِـَِِـوَِِـَِِـنَِِـَِِـم َِِ 🌼⃟▨꯭݊═╝