2777
2789
شمال چی داره  که انقدرملت همشه می خوان برن شمال.  تا تعصیل میشد همه میریزن توشمال

اتفاقا از وقتی مسافرها کم شدن  شمالی ها بیکار شدن قبلا مسافر زیاد بود تو مسیر کلی آدم داشتن نون در میاوردن، ولی حالا چی، همین مسافر ها هستن که ارزش ملک هم تو شمال رفته بالا، من خودم شمالی ام، شوهر خواهرم در سال کلی تمشک وچیزهای محلی میفروخت ولی دوساله بیکار شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بازی با جون مردم چقدر برای بعضیا عادی شده

خیلی،،،همین کارارو میکنن ریشه کن نمیشه،،،وای من دوساله درست و حسابی رنگ بازار رو ندیدم ب. چشم،،،، خریدامو اینترنتی کردم ک مجبور نباشم برم بازار

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

هنوزم برا اون خانمی ناراحتم که تو اوایل کرونا بود اخبار گفت ۴۰ سالش بعد سالها و عمل بچه دارشده بود و حامله بود رفت شمال کرونا گرفت هم خودش مرد هم بچه تو شکمش 

ویا اون روحانی که خانمش دوقلو باردار بود هم خانم فوت شد هم بچه ها 😔😔😔

حالا اینارو تلوزیون نشون داده هزاران نفر اینجوری هستن 

بازی با جون مردم چقدر برای بعضیا عادی شده

مردم خسته شدن تقصیری ندارن یه نگاهی به کشور های اروپایی بکنین کرونا تموم شده ما هنوز تو واکسن موندیم، وقتی تماشا گرای فوتبال یورو میدیدم حالم ازاین همه بدبختی بهم می‌خورد 

مردم خسته شدن تقصیری ندارن یه نگاهی به کشور های اروپایی بکنین کرونا تموم شده ما هنوز تو واکسن موندیم ...

ببین چون خسته شدن باید قاتل بشن ؟ منم خسته شدم بچه ام هم خسته شده ولی نشستیم تو خونه 

belfijoon هستم                                                                 
مردم خسته شدن تقصیری ندارن یه نگاهی به کشور های اروپایی بکنین کرونا تموم شده ما هنوز تو واکسن موندیم ...

وقتی خودشون دلشون واسه خودشون نمسوزه از کسی چه انتظری مگه ما از جنس این مردم نیستیم ۶ماه خونه جدید گرفتم جرات نکردم خواهر برادرامو دعوت کنم خونم مگه ما دلمون نمیخاد بریم مسافرت۰ادم اول خودش باید برای خودش کاری بکنه

میشه دست ازسرما بردارین انبدمسافر اومد تمام بازارارو تعطیل کردن شوهرامون بیکارشدن رسواکردین شمالو

فقط امضات    

دقیقا دخترمو اینجور میخوابونم البته به جای تخت دو نفره شخصیش رو تشکش میخوابونم ولی لالایی و خاموشی برقا سر شب خوابیدناش اوکیه    

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
فقط امضات       دقیقا دخترمو اینجور میخوابونم البته به جای تخت دو نفره شخصیش رو تش ...

اون موقع ماها قطع نخاع میکردن تابخابونن😅😂

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
اون موقع ماها قطع نخاع میکردن تابخابونن😅😂

اره یادمه با کلی نیشگون 

لولو میاد 

زدن تو سر

بیهوش میشدیم بعدم میگفتن اخیش بالاخره خوابید  

بسم الله الرحمن الرحیم                                           میشه لطفا واسه سلامتی  من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺                                                                           خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من   و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید...                           تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍                                
اره یادمه با کلی نیشگون  لولو میاد  زدن تو سر بیهوش میشدیم بعدم میگفتن اخیش بالاخره خوا ...

امضام حرف دل همس

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉