2777
2789
عنوان

خانما بیایین کمک

28 بازدید | 1 پست

سلام خانمها میخواستم یک سوال کنم الان سه ساله ازدواج کردم و هیچ وقت قبل از ازدواج نه به شوهرم پیام دادم نه اینکه زنگ زدم در کل خیلی سنگین بودم از بعد از عقدمون فقط دو یا سه ماه اول خیلی کوتاه بهم پیام میداد و جوابشو میدادم ولی بعد از چندماه دیگه اگر من پیامی میدادم جواب نمیداد یا به زور و هزارتا زنگ جواب میداد از بعد از عروسیمون هم همینطوره خیلی ناراحت میشم خیلی نمیدونم چرا اینجوریه جواب پیامای همه رو تو رو خودم میده مادرش و پدرش و دادشهاشو و ...اما از من نه شما راهنماییم کنید منم آدمی نیستم که زندگیمو تبدیل به روزمرگی کرده باشم و اهمیت ندم نه همش سعی میکنم لباس پوشیدنم و هر چیزی به زندگی زناشویی رو عین روز اول حفظ کنم نمیدونم دیگه چه کنم ؟؟؟همش میخواهد بره خونه مادرش شاید هر روز بیشتر روزها من و پسرمم میبره بخدا من که خجالتم میشه البته اونها اگر یک روز نرم باهام دعوا میکنن که چرا نرفتم اما باز یک حدی داره باید هر روز برم اونجا روزهایی هم که نرم تا ساعت ۱۱ یا ۱۲ شب اونجا میمونه ما بریم تا ۱شب اونجاست منم مشکل دارم چون جاری خودمم هر روز میاد و بارداره و مشکلی نداره ولی از سرجاش تکون نمیخوره منم سر همین موضوع همش با همسرم دعوا میکنم وقتی من باردار بودم بازم کمکم نمیداد خونه مادرشوهرم اما الان توقع داره همه کارهارو من بکنم یکبار بهم سر نزد همش منتظره من یک حرف بزنم بره یک کلاغ چهل کلاغ کنه و کلی دروغ من و پیش همه بد کنه  من موندم از این همه مشکل چطور فرار کنم .

بعضی ها روحیشون اینجوریه 

شوهرتون هر روز میاد خونه شمارو میبینه ، دیگه چرا باید تماس بگیره و‌ پیامک بازی کنه 

مردها ادمهای منطقی هستن ، مثل خانومها احساسی نیستن 

خانومها تماس همسرشون رو‌ موقعی که خودشون سرکار هستن میپسندن  ، اما اقایون نه 

طوری جا بندازید که باید همیشه همسرتون با شما بره خونه ی مادرش ، و برای خودتون مشغله ایجاد کنید که به همون بهانه همیشه نرید خونشون ، و‌یهو کمش نکنید 

کم‌کم که به چشم شوهرتون نیاد

درخواست دوستی قبول نمیکنم