2777
2789

این روزا حال و هوام خوب نیس، ته دلم غصه دارم. ولی یه لایک باعث شد برم به یه تاپیک قدیمی و دوباره وجود خدا و مهربونیش رو حس کنم و بدونم تنها نیستم

میدونم‌ هیچوقت تنهامون نذاشته اما من درگیر بودمو کمتر حس میکردم

این متن عاشقانه رو بخونید و اگه حالتون خوب شد واسه ارامشم‌دعا کنید ...💞

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3986045/بسیاااار-دلنشین-و-دوس-داشتنی-یه-آرامبخش-واقعی

@تبسم09  

ممنون ازت که به منم یاداوری کردی 🌺

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍

خیلی قشنگ و زیبا بود امروز یه اتفاق برام افتاد که حس کردم خیلی خیلی خیلی تنهام و خیلی خیلی خیلی خسته هستم اما این تاپیکت حالمو خوب کرد و دیگه خدا رو کنارم دارم و تنها نیستم

مرسی عزیزم انشاالله حال دل شما هم همیشه خوب و عالی باشه   

سلام مهربانو جان پیامت رو در مورد نظری که چه پرنده ای خوبه دیدم نوشته بودی عروس هلندی زیاد قفس دوس نداره..خواستم بپرسم که بیرون قفس باشن بعد هر جایی تو خونه دسشویی میکنه؟ این مورد سوال شده برام که با این نشکل چیکار باید کرد؟ میخوام یه پرنده بگیرم بین مرغ عشق و عروس مردد هستم از طرفی میخوان اول قشنگچ کامل از نگه داریشون اطلاعات داشته باشم بعد بگیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام مهربانو جان پیامت رو در مورد نظری که چه پرنده ای خوبه دیدم نوشته بودی عروس هلندی زیاد قفس دوس ن ...

سلام عزیزم

اره هرکجا که باشه همونحا خرابکاری میکنه کاریشم‌نمیشه کرد مگه اینکه تو یه اتاق نگهش داری

خونه مارو که درو دیوارو نقاشی کرده بود😄 مخصوصا یکی از خوابا که بیشتر اونجا میموند 

ولی خوبیش این بود اگه رو سرم یا شونم بود اصلا خرابکاری نمیکرد 

من هردو رو داشتم‌هم‌مرغ عشق هم عروس 

خب عروس خیلی بامزه تر و شیک تره سرو صدا کمتر داره 

ولی مرغ عشق خیلی شر و شیطونه بعد یه مدت هم مرغای من دیووکه شده بودن انگار بچه هاشونو میکشتن و کلا وحشی شده بودن 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
سلام عزیزم اره هرکجا که باشه همونحا خرابکاری میکنه کاریشم‌نمیشه کرد مگه اینکه تو یه اتاق نگهش داری ...

مرسی عزیزم پاسخ دادی پس برا من سختتره چون مستاجرم نباید دیوارا طوریش بشه

مرسی عزیزم پاسخ دادی پس برا من سختتره چون مستاجرم نباید دیوارا طوریش بشه

خواهش میکنم

ارع خب اینجوری هم‌خودت اذیت میشی هم اون حیوونکی

تازه یه عادت بد دارن بعضی وقتا گیر میدن به گچ دیوار 

دیوار مارو چندجارو انقد کنده بود رسیده بود  آجر😀

بازم‌سوالی داشتی بپرس

خواهش میکنم ارع خب اینجوری هم‌خودت اذیت میشی هم اون حیوونکی تازه یه عادت بد دارن بعضی وقتا گیر مید ...

😑😑😑 خدا خیرت بده اینارو گفتی البته فامیلم داره عروسو ولی بیرون نمیارن اوایل رسیدگی میکردن الان زیاد محل نمیدنش قیافشون معلومه افسردگی گرفتن تو قفس.جفتن.همش تنها تو قفس تو اتاق

😑😑😑 خدا خیرت بده اینارو گفتی البته فامیلم داره عروسو ولی بیرون نمیارن اوایل رسیدگی میکردن الان زی ...

وای نهههه

خیلی گناه دارن 😲

اینا پرنده های فوق العاده اجتماعی هستن در حقشون ظلم میشه .من کمتر از یه سال داشتم ولی همه جوره ازادش میذاشتم

طوریکه نماز میخوندیم اون راحت میومود میشست رو سرمون و تو خونه راحت بود 

اگه بهش اهمیت نمیدادم باهام قهر میکرد 

ولی خب دیدم بریز بپاش و کثیفیش زیاده دادمش به کسی 

جالبه! آدم از یه سری تاپیکای فیک و بیخود به چه تاپیک هایی میرسه!🤩ممنون از اسی🤗🙏💙 و@تبسم09 سورس ...

بله یه وقتایی یه موصوع دلچسب وسط یه سری هیاهوی بیخود حال ادمو خوب میکنه 😍