2777
2789

سلام به همگی. من سوالم از عنوان مشخصه دوستانم. یکی اینکه به من توصیه میکنید یا نه ؟ yes or no question نکنین 😁 دلیل اگه بیارید خیلی عالی میشه. چون من توجیه میشم. من هم خودم تهران هم پدر و مادر و فامیل‌ها بزرگ شدیم و زندگی میکنیم. اما پسر سمنان. برای دانشگاه اومد تهران تا الان هم مونده میخادم همینجا زندگی کنه. ولی خب خانواده و تمام فک و فامیلاش سمنانن. سمنانی ها اخلاق های خاص دارن دوستان ؟ بالاخره هر شهری آدابی داره و یوقت حمل با بدی و خوبیش نشه. من خودم هزارتا بدی دارم. مهم اینه ۲ طرف به هم از نظر فرهنگی بخورن. اگر با حفظ مسائل اخلاقی بگین ممنون میشم. چون اگر دوستی سمنانی باشه نرنجه. از خود سمنانی های عزیز هم اگر پاسخ بدن ممنون میشم‌. توصیه میکنین خودتون اینجور ازدواجی رو ؟ 

فرهنگ هر خانواده فرق داره 

ب نظر من اونقد ب مهم زندگی ربط نداره طرز فکرشون

باید با خود خانواده اشنا شی تا بفهمی بهم میاین یا ن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا مثل شرایط منه فقط همسرم جنوبیه

اینکه تهران میمونید نصف بیشتر مشکلات رو حل میکنه

ولی تفاوت هست خیلی هم هست تنها راهش اینه نادیده بگیری و قبول کنی که حتی خانواده شما با خانواده همسایه بالاییتون هم فرق داره

باید با رسم و رسوم و فرهنگ شون اشنا بشی تا بفهمی چقد به هم شبیه هستین و چقدر اختلاف دارین. ایا این اختلافا در حدی هست ک بپذیرین یا ن. و اینکه اتفافا استاد رائفی پور در مورد کفویت فرهنگی و سایر کفویت ها سخنرانی کرده. ویس هاش در حد 5 دیقه اس شاید. خیلی مفیده. میتونی تو نت بزنی دانلود کنی. 

طرز فکر و درک متقابل مهم تره   تربیت خانوادگی مهم تره   درسته اینا هم جزوی از فرهنگه‌ ولی خب...

من خودم باکسی ازدواج کردم ک از نظر خانوادگی کلا همه چیییی باهم فرق داشتیم  ولی طرز فکرمون  شبیه هم بود  میتونیم همدیگه رو درک کنیم و این خودش خیلی مهمه...   ولی اگه قصد ازدواج جدی دارین  قبلش چند جلسه مشاوره خیلی بهتره براتون

من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده‌‌‌..

سمنان و تهران تقریبا نزدیک هستند.به خودتون فرصت بدید که با همدیگه و فرهنگ هم بیشتر آشنا بشید.عشق و اعتماد و گذشت اگه باشه شهر و کشور و قاره نقش چندانی ندارند.

من قبل ازدواجم هرگز از اطراف شهر همسرم عبور نکرده بودم.فقط در یکی از فیلمهای تاریخی این شهر رو دیده بودم و همیشه اسم این شهر رو که میشنیدم فکر میکردم هنوز این شهر مثل هزار سال پیشه و مردمش با اسب رفت و آمد میکنن😂😂 اما بعد ۳_4 ماه دوره آشنایی باهاش ازدواج کردم و خیییلی خوشبختم 

عزیز دو تا بچه از یه خونواده هم فرق های زیادی دارن چه برسه دوتاشهر جدا

اما دلیل نمیشه سر این رد کنی

اینطور بود همه اونایی که با همشهریشون ازدواج میکردن خوشبخت بودن و اونایی که با مسافت بودن مشکل داشتن 

صحبت و اشنایی کامل میتونه شناخت کافی برای مهمترین تصمیم زندگیت بهت بده عجله نکن با عقلت تصمیم بگیر تا یه عمر احساست خوب باشه

انشالله خوشبخت بشی

دقیقا مثل شرایط منه فقط همسرم جنوبیه اینکه تهران میمونید نصف بیشتر مشکلات رو حل میکنه ولی تفاوت هس ...

عزیزم آخه من شنیدم جنوبی ها رسم و رسومات و فرهنگشون از تهرانی ها خیلی متفاوته. نمیگم بدن میگم متفاوتن. بعد این آقا پدر خودش فوت شده تو سن نوزادی و مادرش ازدواج مجدد کرده. و قصد نداره برای زندگی بره سمنان. شاید یک دلیلش برای اینکه قصد بازگشت به سمنان نداره همین باشه ک دوست نداره با شوهر مادرش زندگی کنه. ۱۶ ساله ک تهرانه خودش. از زمانیکه اینجا دانشجو شده.