2777
2789

سلام.

من چندسال درگیر درد معده و روده هستم.کولونوانجام دادم گفتن الرژی روده داری.چن باررفتم دکتربعدش یکی گفت کبدت چربه.یکی گفت معدت عفونت داره.یکی گفت چربی خونت یکم بالاعه.الان من موندم چ دکتری برم ک درد منوتشخیص بده.وقتایی ک خیلی حالم بدمیشه حالت تهوع سرگیجه شدیدک باعث بالا اوردن میشه دارم.جمعه این علائم رو داشتم الان فقط سرم سنگینه خواب میشم بیدارمیشم چیزی میخورم میادسراغم خسته شدم سرمو گرفته.

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اینا رو داری ؟؟؟

حالت تهوع ، اسهال یا یبوست ناگهانی که بی دلیل باشه، نفخ، دل درد، احساس خستگی زیاد حتی وقتی خیلی خوب خوابیدی . البته اینا ممکنه داعمی نباشه و چند روز یه بار بیاد سراغت

من وقتی استرس دارم اینجوری میشم . اسید معده ام قاطی میکنه . کارم به سرم میکشید . طب اسلامی برای من جواب داد . یه دوره دو ماهه دارو خوردم بیشتر هم داروی تنظیم صفرا و کبد بود تا معده ولی الان میتونم بگم الان تقریبا مشکلم حل شده وقتی عصبی میشم فقط خیلی بی اشتها میشم . اگر دوست داشتید امتحان کنید 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
سلام عزیزم میشه کل علاعمت رو بگی . منم یه مشکل روده دارم هیچ دکتری نفهمید تازگیا یه دکتری واسم تشخیص ...

گلم درحال حاضرگفتم سرموفقط میگیره و سنگینی میکنه احساس خستگی دارم.روز جمعه ک علائم شروع شد با سرگیجه شدیدک باعث شد بالا بیارم بالاک اوردم سرم گیجم بهترشد.

ببین اینا رو داری ؟؟؟ حالت تهوع ، اسهال یا یبوست ناگهانی که بی دلیل باشه، نفخ، دل درد، احساس خستگی ...

صورتمم ب شدت جوش میزنه جوش دردناک چرکی.قرمز.وای نگم واستون

عفونت روده داری

روزی که دختردار بشمبه دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک دختر توو مملکتمونعروس شدنو خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونمقراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!«باور کنید موفقیت یک بانو در گرویعروس شدن و مادر