2777
2789
عنوان

مهمون اومده برامون هي دستور ميده

1353 بازدید | 72 پست

واقعا موندم ديگه

من خيلي دوسشون دارم و اينا اما يك هفته اومدن اينحا

من وسط امتحانات دانشگامه

بعد تو خونه جز من داداشم و مامان و بابامم هستن

هي به من ميگه اينو بيار اونو بيار

ميگم باشه عزيزم مهمون ميارم

ولي يهو وسط امتحان ميگه اينو ميخوام

تخت خودمو دادم رو زمين ميخوابم 

دوروز اول رفتم نون داغ و تازه خريدم

انروز واقعا نميتونستم چون خوردم زمين پام كبوده بكساعت ديگه امتحان دارم

ديشب رو زمين نتونستم يكساعتم بخوابم

صبح ساعت ٩ ميگه برو نون بخررر تازه

ميگم از ديروز مونده كه تازه است هنوز تو سفره فوده

ميگه ن من عادت دارم نون داغ بخورم صبحونه

ميگم من عادت ندارم

ميگه چرا تيكه ميندازيي منت ميزاري

قضاوت فقط کار خداست...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نسبتش چیه با شما که انقدر پر توقعه؟؟

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

ببخشید ولی بابا مامانت چیکاره ان پس؟

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

نسبتش چیه؟؟ 

واینکه خانوادت مگه نیستند که از شما میخواد؟ 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

مهم خودتی ، کاش آدما یاد بگیرن محبت زیاد بقیه رو وظیفه اونا در نظر نگیرن 😬🤐🤦

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا