2777
2789
چجوری تونستی سزارین اختیاری بگیری؟بیمارستان خصوصی یا دولتی؟

بیمارستان خصوصی! رفتم پیشه یه متخصص قبول کرد

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله دامنت سبز شه مامان شی ❤

خدا از زبونت بشنوه 

ممنونم عزیزم انشالله برا همه منتظرای نی نی ...

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
برو سونو اونجا مشخص میشه ک زایمانت طبیعیه یا سزارین! ب من هفته ۳۳ گفتن زایمانم طبیعی هست

به من تو سونو قبلیم گفتم با پا هست یعنی سزارین. حالا باید برم ببینم چرخیده یا نه؟ ایشالا زایمان خوب و راحتی داشته باشی و نی نی نازت صحیح و سالم بیاد بغلت 

چن هفته سونو دادی که متوجه شدی سزارینی ! هستی؟ من سی وشش هفتمه هنوز دکتر نگفته برو سونو. سی و یه هفت ...

۳۳ هفته رفتم سونو گفتن طبیعی هستی! من چون از طبیعی میترسم میرم سزارین اختیاری

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

به من تو سونو قبلیم گفتم با پا هست یعنی سزارین. حالا باید برم ببینم چرخیده یا نه؟ ایشالا زایمان خوب ...

ایشالا عزیزم

عزیزم حتما برا منم دعا کن بچمو سالم بغل بگیرم و سزارین بشم راحت و خانواده شوهر اذیتم نکنن 

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
ان شاءالله سالم تو بغلت بگیری..میگن بعدزایمان مثل فرشته پاک میشی..اگه یادت موند واسم دعا کن عزیرجان. ...

ینی هر گناهی  کزدیم  در گذشته  ازبین  میبره؟؟؟؟

فقط حیدر امیرالمومنین است
عزیزم حتما برا منم دعا کن بچمو سالم بغل بگیرم و سزارین بشم راحت و خانواده شوهر اذیتم نکنن 

ایشالا گلم

ایشالا گلم

عزیزی ان شاء الله شماهم بیای تاپیک بزنی حالت خوب باشه و دختر گلت صحیح و سالم تو بغلت

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
عزیزی ان شاء الله شماهم بیای تاپیک بزنی حالت خوب باشه و دختر گلت صحیح و سالم تو بغلت

ایشالا دعام کن

ایشالا دعام کن

حتما عزیزم

مشکلت چیه ؟ سالمین خودتو شوهرت؟ آزامایش رفتین؟

عزیزم آره رفتیم سالمیم...یه کم اسپرم شوهرم ضعیفه.ولی دکتر گفته عیب نداره مشکلی ایجاد نمیکنه من خیلی تلاش کردم اما نشد

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
عزیزم آره رفتیم سالمیم...یه کم اسپرم شوهرم ضعیفه.ولی دکتر گفته عیب نداره مشکلی ایجاد نمیکنه من خیلی ...

عکس رنگی گرفتی عزیزم؟ 

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
ایشالا ب این زودیا مادر میشی گلم

ممنون گلم...❤️❤️از اینکه به نی نی سایتی ها گفتم برام دعا کنید دیگه خجالت میکشم به کسی بگم در حقم دعا کنه🤲ایشالا شماهم دخترتو سالم بغل میگیری

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰