2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای سفر به اروپا برای گشت وگذار و خرید چند یورو یا دلار تقریبا لازم میشه حداقل؟؟

به غیر از پول بلیط ‌‌هتل ؟چند روز بمونید ؟چند تا کشور برید و‌کدوم کشور ها؟مثلا سوییس خیلی همه چی گرونه ولی پرتقال به نسبت ارزونه

بنظر شما تا موقعی که ماها نزدیم مجبورمون نمیکنن بچه رو مدرسه بفرستیم؟ باور کنین بخاطر این موضوع تو اینترنت دنبال مدارس ان لاین بودم میگفتن انگلیس مدارس ان لاین داره. تا این حد به مدارس ایران اعتماد ندارم . میترسم به ماها واکسن نرسه بزور مدارس رو وا کنن. 

به غیر از پول بلیط ‌‌هتل ؟چند روز بمونید ؟چند تا کشور برید و‌کدوم کشور ها؟مثلا سوییس خیلی همه چی گرو ...

اره عزیزم عیر از پول بلیط وهتل ...

برای المان

۱۰ روز به بالا

بعد میشه از ایران فقط بلیط بخریم و بریم اونجا هتل یا سوییت بگیریم اون چندروزی که اونجاییم؟بعد دوباره بلیط بگیریم برگردیم؟(دوستای همسرم المان هستن و میتونن کمک کنن برای هتل و بلیط)

البته اگر بشه اینحوری رفت و برگشت

سوگلی خدا منم💜
اره عزیزم عیر از پول بلیط وهتل ... برای المان ۱۰ روز به بالا بعد میشه از ایران فقط بلیط بخریم و ب ...

بله میشه اما واسه سفارت که باید برید باید رزرو هتل داشته باشید میتونید رزرو‌کنید بعد کنسل کنید هزینه ای نداره 

واسه ده روز المان حداقل باید دو هزار تا داشته باشید اگه جاهای گرون غذا نخورید و از برند های گرون خرید نکنید 

بله میشه اما واسه سفارت که باید برید باید رزرو هتل داشته باشید میتونید رزرو‌کنید بعد کنسل کنید هزینه ...

مرسی عزیزم از راهنماییت

انقدر که ایران همه جیز گرونه همش فکرمیکردم اروپا باید کمه کم ۱۰هزار یورو چول خرج کنیم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

پس فکرکنم با ۱۵۰ تومن بشه رفت و برگشت به پول خودمون

سوگلی خدا منم💜
مرسی عزیزم از راهنماییت انقدر که ایران همه جیز گرونه همش فکرمیکردم اروپا باید کمه کم ۱۰هزار یورو چو ...

بستگی به اون زمان هم داره که بلیت اون موقع چقدر باشه و همچنین هتل ها تابستون گرونتره ولی خب زمستون هم اصلا بدرد نمیخوره سرما و بارون جایی نمیشه رفت