2789
بین پولا آویز بزار که قشنگتر بشه ولی همین که اینو بهش میدی خودش خیلی ارزش داره 🥺 

چیکار کنه من ک متوجه نشدم

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
عاشقتم#   من امروز رفتم خرید کنم زنه داشت بم میگفت یه ۲۷تومن خرید کردی یه ۱۶ تومن ۲۷رو ۲۵م ...

وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣♥️♥️😍عاشقتممممم پاره شدم لعنتی 

نههه من برعکس خیلی سریع بودم:)

فقط اسمت🤣

خلبان❤کاربری دو نفره💕نقش اون در ذهن ما هرروز پررنگ تر می‌شود RV💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اسمت چه خنده داره .  شاید کسی حالش بد باشه با دیدم اسمت خنده به لبش بیاد ثوابش واسه توعه

انقد بابتش من حرف شنیدم.ولی مشکل ۲۰سال زندگی منه ک داره میکشتم😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣

تنکس#   💚

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
بین پولا آویز بزار که قشنگتر بشه ولی همین که اینو بهش میدی خودش خیلی ارزش داره 🥺 

خیلی خسته شدم حسش نیست خخخ میدونم کلی خوشحال میشه و کسی تا حالا اینکارو براش نکرده

انقد بابتش من حرف شنیدم.ولی مشکل ۲۰سال زندگی منه ک داره میکشتم😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣 تنکس#   💚

ااا چرا؟ من همینطوری همش جیشم میاد خسته شدم🤣🤣🤣🤣

خلبان❤کاربری دو نفره💕نقش اون در ذهن ما هرروز پررنگ تر می‌شود RV💕
وای🤣🤣🤣🤣🤣🤣♥️♥️😍عاشقتممممم پاره شدم لعنتی  نههه من برعکس خیلی سریع بودم:) فقط اسمت🤣

فداتم# جیگر#  

هی خاهر انقد بخاطر اسمم جنگ و دعوا داشتم.😭🤣

من# ریاضی# صفرم#  

انقد بابتش من حرف شنیدم.ولی مشکل ۲۰سال زندگی منه ک داره میکشتم😭😭😭🤣🤣🤣🤣🤣 تنکس#   💚

برو دکتر خواهر جان 😂😂😂 

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
ااا چرا؟ من همینطوری همش جیشم میاد خسته شدم🤣🤣🤣🤣

من ددحد ترکیدن جیش دارما درحدی ک دردم میگیره ولی نمیاد جیشم💔 فک کن هردوروز ی چیکه🤣🤣🤣

برو دکتر خواهر جان 😂😂😂 

روم# نمیشه#  

بگم اقا دکتر بنده شاش دارم ولی چیکه چیکه میاد؟💔

چیکار کنه من ک متوجه نشدم

وای اسمت 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

عزیزم نگاه تو این عکس بین گل های صورتی گل های سفیده منظورم از ایناس حالا اگه آویز گلم نبود از آویزهای کریستالم میتونه استفاده کنه 

حسابدارم✨ گاهی اوقات تنها چیزی که حال ما را خوب میکند، این است که یک نفر بی قید و شرط، کنارمان باشد، بدون نصیحت، بدون قضاوت، بدون عجله برای درست کردن حالمان. :)✨

خیلی خسته شدم حسش نیست خخخ میدونم کلی خوشحال میشه و کسی تا حالا اینکارو براش نکرده

دستت درد نکنه واقعا خوشحال میشه کیه که خوشحال نشه کاش منم تو واقعیت دوستی مثل شما داشتم 😘

حسابدارم✨ گاهی اوقات تنها چیزی که حال ما را خوب میکند، این است که یک نفر بی قید و شرط، کنارمان باشد، بدون نصیحت، بدون قضاوت، بدون عجله برای درست کردن حالمان. :)✨

وای اسمت 😂😂😂😂😂😂😂😂😂  عزیزم نگاه تو این عکس بین گل های صورتی گل های سفیده منظورم از این ...

مرسی جگرمممم خر فهم شدم✋😁

اسمم# #داستانداره# 😁🤣🤣🤣🤣

💚

روم# نمیشه#   بگم اقا دکتر بنده شاش دارم ولی چیکه چیکه میاد؟💔

اره مامانم همین مشکل رو داشت بردینش دکتر خوب شد

مثل تبلیغات سایت بود حرفم . میگه بله چه جاب منم همین مشکل رو داشتم به #شاشبند#‍ شده#رجوع کردم خوب شد 😂

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
مرسی جگرمممم خر فهم شدم✋😁 اسمم# #داستان ‍ داره# 😁🤣🤣🤣🤣 💚

دور از جون 😂😂💗💗

ولی خیلی با حال بود کلی خندیدم 😂😁