2777
2789
عنوان

پسرم و شوهرم فردا میاد ببره ...😭

415 بازدید | 27 پست

دلم آشوبه. فردا میاد ببره .دعوا کردیم ازجنعه خونه بابامم .دعوامون به آشتی ختم نشد .گفت بچه رو آماده کن فردا بیام ببرم .منم گفتم چشم .کسی هست شرایط من باشه؟چجوری تحمل کنم.اگه یجوری حل نشه تا طلاق میره مطمئنم. 

کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊

پسرت چن سالشه؟

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل چیه؟ 

مقدمه چینی کن و آماده شو 

وقتی اومد خودت هم باهاش برو 

آشتی کنین

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.

تو هم اماده شو باهاشون برو اگه میخوای اشتی کنی دیگه کشش نده 

اصلا قهر کردن و رفتن از اولش اشتباهه قهر میکنید تو خونتون بشینید قهر کنید

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   
۶

تا ۷سال با توعه

پفک نمکی سابق هستم برای سلامتی پسرم یه صلوات میفرسی ‏از الان دارم بـه اول فروردین سال ۱۴۰۱ فکـر مـیکـنم کـه چقدر قراره بــا تاریخ رنـد ۰۱/۰۱/۰۱ و جمله “این اتفاق هر صد سال یه بــار مـی افته” و چرت و پرتای دیگه زخم بشیم.  
مشکل چیه؟  مقدمه چینی کن و آماده شو  وقتی اومد خودت هم باهاش برو  آشتی کنین

اخه اینبار فرق داره اگه بخام‌من آشتی کنم خیلی کوچیک میشم .خودش بمن گفت دوست ندارم‌.گفت گم شو از خونم تایپک قبلم هست جریانش

کاربری سابقم ترکید😏شعارمن:نیست درمان مردم کج فهم را جز خاموشی .ماهی لب بسته خون در دل کند قلاب را 😊

نقطه ضعف نشون نده سر بچه اصلا نشون بده ک برات مهم نیس تا از طریق بچه اذیتت نکنه و نخواد برگردونتت

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...
تو هم اماده شو باهاشون برو اگه میخوای اشتی کنی دیگه کشش نده  اصلا قهر کردن و رفتن از اولش اشتب ...

نمیشه اینبار .قضیه فرق داره

چرا هرچی میشه قهر میکنید میرید خونه باباتون

وقتی میدونی اگه ختم به خیر نشه تا طلاق میری خوب خوشت میاد قهر میکنی 

اگه جدی شد چی 

بابا مردا مثل ما نیستن همه چی زود براشون جدی میشه 

حاجتم اینه امام رضا ضامنم بشه تا منم به آرزوم برسم 😢

انشالله ختم بخیر بشه

ولی کاش نمیدادیش!!!!😔😔😔😔😔

من بودم خدای نکرده  قطعا دیوونه میشدم

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷