2777
2789

ما زنها اکثر غر غرو هستیم 

و مردا هم تحمل ندارن و کوچکترین حرفی رو هم غر میدونن 

منم شوهرم اصلا تحمل غر غر نداره و من وقتی ناراحتم پشت سر هم حرف میزنم و غرمیزنم بهش 

هیچ وقت نمیزاشت و باهام برخورد میکرد 

حالا مدتیه ازش ناراحتم و چون میدونه مقصره هیچی نمیکنه 

همینطور بهش غر میزنم 

ولی چه حالی میده ها 

خوب استفاده کنم که دیگه از این فرصتها پیدا نمیشه 

من و این همه خوشبختی محاله 😂😂

شما هم غرغرمیکنید؟؟

خوشا جانی کز او جانی بیاسود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووووف اره سلطان غر زدنم من.واسه مسئله ای چندوقته میریم بیمارستان فک کن به دکترا من غر میزنم و از بالا باهاشون حرف میزنم دیگه بیچاره همسرم.اما همسر من هیچی نمیگه طفلی عادت کرده

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
من خیلی غر غر میکنم شوهرمم گاهی تحمل میکنه گاهیم نه و منم تا میبینم الان موقش نی دیگه خودمو جم میکنم ...

آفرین ما موقعیت شناسم هستیم 

میدونم کی غر بزنیم 😆

اوووووف اره سلطان غر زدنم من.واسه مسئله ای چندوقته میریم بیمارستان فک کن به دکترا من غر میزنم و از ب ...

آره عادت میکنن هیچ دلتنگ غر زدنامون هم میشن