2777
2789
عنوان

مادرشوهر 👀

204 بازدید | 21 پست

دوستان بنظرتون در جواب مادرشوهری که به شوهرتون گفته خونه خاله زنت شب نمون و پرش کرده 

چه واکنشی باید داد 

که ادامه دارنشه دخالتاش

خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شوهرت حرف بزن و بگو اجازه ی دخالت به مادرت نده چون دوست ندارم کسی برای زندگی من تصمیم بگیره 

بنظرتون به روی مادرشوهرم بیارم که میدونم این حرفای توعه که تو گوشش خوندی

خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ
سکووووت مادرشوهر است دیگر🙃🙃

دقیقا# حرف-حساب#   جواب#   نداره#  

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
بنظرتون به روی مادرشوهرم بیارم که میدونم این حرفای توعه که تو گوشش خوندی

نه اصلا فقط و فقط با شوهرت حرف بزن خودت بگی برات بد تموم میشه و انگ بی ادبی و بی احترامی هم بهت میزنن 

مسئله رو با شوهرت مطرح کن و ازش بخواه دیگه به کسی اجازه دخالت نده و به مادرش تذکر بده

نه اصلا فقط و فقط با شوهرت حرف بزن خودت بگی برات بد تموم میشه و انگ بی ادبی و بی احترامی هم بهت میزن ...

امیدوارم نتیجه داشته باشه

خیلی اعصابم خورده از دستش خیلی

حق داری کاملا

منم بودم خیلی ناراحت میشدم

ولی وقتی رو همسرت تاثیر گذاشته و همسرت هم گوش کرده چی کار میخوای بکنی؟با همسرت دعوا بیفتی؟اینجوری مهمونی خونه خاله بهت خوش نمیگذره

برو خونه خاله خوش بگذرون کیف کن شب برگرد

حق داری کاملا منم بودم خیلی ناراحت میشدم ولی وقتی رو همسرت تاثیر گذاشته و همسرت هم گوش کرده چی کار ...

الان دوروزه تو خونمون بحثه و دعواست

بیچاره ما عروسا

باورت میشه من هیچی کار ب کارش ندارم حتی نمیذاره ما یه سفر بریم؟خدا لعنتش کنه ...ارزو مرگ گناهه ولی میخام بمیره چون دونیم ساله خونمو توی شیشه کرده عوضی

اول آبان عروس شدم 💃 تازه عروسی نو از تنور دراومده هستم 😂                                                                    من ازدعای خیرتون بی نصیب نذارین ملسی 💋
الان دوروزه تو خونمون بحثه و دعواست

حق داری

ولی دعوا فایده نداره 

فقط شما آسیب میبینی 

یهو همسرت کینه میکنه دیگه رفت و آمد نمیکنه😔😔

حالا دوست نداره همسرت،خونه خاله نمون،خیلی اتفاق بدی نمیفته🤔🤔🤔

والا منم اوایل ازدواجمون از این دخالتا بود چندبار رودر رو کردم دیگه دمشونو گذاشتن رو کولشون🤣

خوب کردی عزیزم