2777
2789

سلام.من تازه ماه چهارم.نمیدونم زایمانم طبیعی میشه یا سزارین.اما گفتن دیگه باید پرونده تشکیل بدم. میشه اسم بیمارستانو  دکتری که پیشش زایمان کردید و راضی بودید بهم بگید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمالی که اصلا نرو هر کی رفته پشیمونه

فک کنم البرز بهتره

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
کاش اسم دکترم بگید.خودم شناختی ندارم

سلام عزیزم.من یک هفته هست بیمارستان البرز زایمان کردم.دکترمم مرضیه افشاری بود.عالی مهربون صبور.از دکترای دیگه خوب اونجا دکتر سکینه قربانی هستش..پیج اینستاشو سرچ کن برات میاره.تو بیمارستان مریمم هست..فقط اینکه پرستارا شکمو خیلی فشار میدن.هرکی از راه میرسه فشار میده که خیلی ازاردهندس

سلام عزیزم.من یک هفته هست بیمارستان البرز زایمان کردم.دکترمم مرضیه افشاری بود.عالی مهربون صبور.از دک ...

مرسی عزیزم.رسیدگی بیمارستان چطوره؟ طبیعی بودید یا سزارین؟ و اینکه چند روز بعد تونستید سرپا بشید؟

مرسی عزیزم.رسیدگی بیمارستان چطوره؟ طبیعی بودید یا سزارین؟ و اینکه چند روز بعد تونستید سرپا بشید؟

خواهش میکنم.بچه دوم بودم سزارین شدم.سرپاکه از شب اول میگن سرپاشید.هرچی زودتر راه بیفتید بهتره..من از روز دوم نم نم بهترشدم.رسیدگی بیمارستانم خوبه.فقط قسمت فشار دادنش خیلی بدبود..هرکی از راه میرسه شیفت عوض میشه شکمو فشار مید