2789
عنوان

خونواده شوهر😁

376 بازدید | 10 پست

شما رفتارتون با مردهای خونواده شوهرتون چجوریه؟راحتین با هم؟

ما عادت داریم همدیگه رو به اسم صدا میزنیم کلا😁

بعضیا گفتن خوب نیس☹

خیلی زشته؟

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍

حجاب داریم یه اقا هم تنگ اسمش میذاریم ولی از نظر صحبت و شوخی راحتیم 

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حجاب داریم یه اقا هم تنگ اسمش میذاریم ولی از نظر صحبت و شوخی راحتیم 

ما هم اونقدری بی حجاب نیستیم😁

من یه مامان کوچولوئه ۱۷ ساله ام😍😍😂میدونم زوده،ولی سرنوشت اینطور میخواست😊(با کودک همسری مخالفم)😊به قانون جذب شدیدا معتقدم😍عاشق دین و مذهبم هستم😍برای همتون بهترین ها رو آرزو میکنم🙏🙏😍
اگه عادت دارین و فرهنگ خانوادگیتون اینه ن زشت نیس

خونواده شوهرم عادت دارن،ولی خونواده خودم ن زیاد☹

ما حجاب داریم... آقا هم پشت اسمشون حتما می گیم

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
خونواده شوهرم عادت دارن،ولی خونواده خودم ن زیاد☹

من خودم معتقدم ادم هرجوری بزرگ شده باید همونجور رفتار کنه حتی بعد ازدواج

برا همین هرکس منو میبینه میگه چقدر رفتارم با رفتار خانواده همسرم متفاوته 

پیشنهاد میکنم شمام بر اساس شخصیت خودت رفتار کن💚

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊

منم به اسم صدا میکنم راحتیم ولی خب جلوشون حجاب دارم روسری سرمه ولی جاریم جلو‌شوهرم روسری سرش نمیکنه شوهرم معذب میشه خوشش نمیاد😂😂😂

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

من خودم معتقدم ادم هرجوری بزرگ شده باید همونجور رفتار کنه حتی بعد ازدواج برا همین هرکس منو میبینه م ...

آخه خونواده شوهرم،در واقع خونواده منم هستن دیگه😊

خب وقتی اونا راحت صحبت میکنن باهام،توهین نمیشه بهشون من خجالتی و سرد باشم؟

منم به اسم صدا میکنم راحتیم ولی خب جلوشون حجاب دارم روسری سرمه ولی جاریم جلو‌شوهرم روسری سرش نمیکنه ...

😁😁جاری منم همینجوریه

ولی شوهرم معذب نمیشه😂😂😂هیزه یکم حاجیمون😂😂

آخه خونواده شوهرم،در واقع خونواده منم هستن دیگه😊 خب وقتی اونا راحت صحبت میکنن باهام،توهین نمیشه به ...

نمیدونم عزیزم باید موقعیت و شرایط رو بسنجی 

برای مثال خانواده همسرم و فامیلاشون ی حساب دیگه ای رو من باز میکنن چون رفتارم مثل اونا نیس

نمیگم اونا رفتارشون بده ها ولی خب باب میل من نیست درحالی ک خودشون براشون عادیع

ی نفر دیگه داره برا همچین چیزایی ک تونا دیده میگیری دعا میکنه.😊