2777
2789

خانمای باردار و یا تجربه دار من خیلی خیلی نفس کم میارم اول ماه چهارمم هستم تنگی نفس ب جنسیتم مربوطه آیااا؟

...و خدایی هست،بالاتر از حد تصوُّر...

فکر نکنم. من تا حدودی تنگی نفس دارم و بچه م پسره ولی فکر نکنم ربطی داشته باشه

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم اما یادمه زنداییم روی دخترش حامله بود خیلی سرفه میکرد و تنگی نفس داشت. الان شما گفتی یاد اون افتادم. پیش دکتر برو شاید به چیزی حساسیت داری

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
نمیدونم اما یادمه زنداییم روی دخترش حامله بود خیلی سرفه میکرد و تنگی نفس داشت. الان شما گفتی یاد اون ...

نه عزیزم من سرفه ندارم فقط انگار شکم و سر دلم سنگینهههه میخوام خفه شم

فکر نکنم. من تا حدودی تنگی نفس دارم و بچه م پسره ولی فکر نکنم ربطی داشته باشه

من همش انگار معدم پررر پره میخوام خفه شم نفسم کمه تو ان تی بهم گفتن بچت به پسر شبیه

خداحفظش کنه سالیان سال براش مادری کنین ممنون که جواب دادین

قربونت عزیزم انشاالله شمام کنار عزیزانتون طول عمر باعزت داشته باشین

سلام .

من بارداری اولم تنگی نفس داشتم و بچم پسر بود.

الان هم بارداری دوممه. تنگی نفسم خیلی بیشتر از بارداری اولمه. تازه ۳ ماهم پرشده . سونو ان تی بهم گفت شبیه به دختره.

طوری هستم که فقط باید با دهانم نفس بکشم.همش احساس خفگی دارم.

سلام . من بارداری اولم تنگی نفس داشتم و بچم پسر بود. الان هم بارداری دوممه. تنگی نفسم خیلی بیشتر ا ...

بله عزیزم فک نکنم تنگی نفس ربط ب جنسیت داشته باشه بیشتر ب تیرویید و اینا مربوطه