2777
2789
عنوان

خواستگاری دوباره بعد از یازده سال

465 بازدید | 12 پست

۱۸ سالم بود یه خواستگار از فامیل داشتم رد کردم چون بچه بودیم

الان بعد ۱۱ سال دوباره زنگ زدن، دیگه بهونه ای نداشنم گفتم اوکی یه جلسه دوتایی بریم بیرون اگه خوشم اومد بیان خونه.

حالا پسره قبول نکرده بریم بیرون😐 جمعه میخوان بیان خونمون.

چرا واقن؟ بنظرتون ضایع نیست؟ 

من ۲۹ سالمه اونم فک میکنم ۳۴ اینا باشه.

خب اول بریم بیرون ببینیم اصن مچ هستیم با هم بهتره که، خونواده ها ک همدیگرو دیدن چون فامیلیم!

حالا بیان بشینن راجب گرونی و اب و هوا دو ساعت حرف بزنن ک چی بشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب گفته چرا نمیاد؟

نه ولی وقتی بابام ب مامانش گفت دوتایی برن بیرون مامانه گفت اتفاقا فکر خوبیه، با پسرم صحبت میکنم، قضیه واسه اواخر اردیبهشته

بعد که صحبت کرد پسره گفته من تا ۲۰ تیر امتحان میانترم دارم نمیتونم😐.

بعد حالا امروز مامانه زنگ زده گفته جمعه میایم خونتون

خوب شما تو اتاق حرفاتون رو بزنید چه فرقی با بیرون داره؟

عزیزم خیلی فرق داره!!

تیپ بیرون ، رفتار بیرون، رفتار با بقیه ادما ، نگاه پسره، نوع خرج کردن، نوع سفارش دادن

اینا تو خونه مشخص نمیشه

نه ولی وقتی بابام ب مامانش گفت دوتایی برن بیرون مامانه گفت اتفاقا فکر خوبیه، با پسرم صحبت میکنم، قضی ...

من بودم میگفتم جمعه کار دارم، نمیتونم،  مینداختم هفته بعد، چون انگار فکر میکنن هر موقع و هر جا اونا بگن باید به حرفشون باشید

وای چه باحال!اگه ۱۸ سالگی باهاش ازدواج کرده بودی الان یازدهمین سالگرد ازدواجتون بود!    اح ...

اره😂😂 ولی اصلا دوس نداشتم

جالبه که یه نامزدی نانوفقم داشتم دو سال پیش، خودم نامزدیو بهم زدم .

بعد اینا دوباره اومدن خواستگاری