2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم تا میتونی استرس نداشته باش خریده دیگه لذت ببر فقط کاشتو کرونا عروسی نمیگرفتید

عزيزم من 2 سال منتظر موندم اونم دیگ ‌شوهرم صبرش تموم شده و میگه باید عروسی کنیم

هر جایی یه رسم و رسوماتی دارن

خرید ما اینا بود

چمدون، لوازم آرایش ( صندوقچه یا کیف بزرگ ، لوازم ارایش هرچی دوست داری، عطر ، ادوکلن ، چن تا کرمهای مختلف و ماسک )، وسایل اصلاح داماد، حوله، لباس خواب ، ست لباس زیر و ... 

هر جایی یه رسم و رسوماتی دارن خرید ما اینا بود چمدون، لوازم آرایش ( صندوقچه یا کیف بزرگ ، لوازم ار ...

آها خوبه ماله رسوم ما هم اینطوریه، فقط خواستم بدونم ک شاید ی چیزایی یادم بره 

هر کس مختار خودش تصمیم بگیره من یکم تو این قضیه حساسم اگه من بودم همین جوری میرفتم سر خونه زندگیم

عزیزم داره میگه خرید قبل عروسی، نگفت چه مدل عروسی میخواد بگیره که

آدم عروسی هم نخواد بگیره حداقل خریدشو دوست داره انجام بده

عزیزم داره میگه خرید قبل عروسی، نگفت چه مدل عروسی میخواد بگیره که آدم عروسی هم نخواد بگیره حداقل خر ...

منم گفتم واسه خرید استرس نداشته باش خودشون گفتم عروسی میگیریم با دقت بخون عزیزم