میخوام وقتی زایمان کردم بهش بپوشونم. یه ست سایز صفر نوزادی هم خریدم ازین تریکو پنبه ای ها گفتم چون پاییز به دنیا میاد و هوا سرده اینو روش بپوشونم. روش زده سایز صفر ولی همش حس میکنم بزرگه
یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿
این خوبه که سرهمیش جورابی نیست ،جورابیا زود کوچیک میشن ولی اینو شاید ساقش براش کوتاه بشه یکم ولی تا سه ماه میتونی تنش کنی،تجربه من بعد دوتا بچه سرهمی جورابی نخرید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توی این اوضاع کرونا به هیچ کسی اجازه نده بیان دیدن بچت
آشناها میان مخصوصا فامیلای شوهرم. خب باهاشون رفت و آمدم داریم مطمئنیم کسی کرونا نداره یعنی از اول کروناکه خیلی میرفتیم و میومدیم الان که باردارم کمتر میرم. ولی نمیتونم بگم نیان
اگه سایزه صفره که شاید ده روزگیش براش کوچیک بشه . چون این سرهمی ها خیلی زود کوچیک میشن تا قد ۵۰ جواب میدن.من برای بدو تولد سرهمی سایز ۱ خریدم اولش بزرگ بود ولی زودی سایز شد حداقل تا دوماه استفاده شد
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
جوراب دار نیست ولی جای پوشکش بهش فشار میاره نمیتونی بیشتر از ۱۰ روز تنش کنی
روش زده صفر ولی نسبت به ست نوزادی سایز صفرش بزرگه البته سرهمی سایز ۱ و ۲ هم داره اینو فقط میخوام روزای اول بپوشونمش و بدمش بچه یه فامیلامون اگه اول براش خوب باشه خوبه. دخترم ریزه میزه باید باشه فکر کنم🥲