2777
2789
عنوان

این لباس برای دخترم بزرگه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 29 پست
براش همون پتو قنداقی میگرفتی بس بود ولی اینو تا اخر زمستون میتونی استفاده کنی براش

اونم خریدم ولی میخواستم یه سرهمی شیک داشته باشه میان دیدنش بپوشونمش😍

یه مادر گیتاریست و آرایشگر، دانشجوی اقتصاد و عاشق همسرم و زندگی سه نفرمون😍🧿 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اگر درشت باشه خوبه  من رنگ سبز فسفری برای برادرزاده ام خریدم روزهای بعد تولد که برای شنوایی ...

ایشالا درشت باشه😅

این خوبه که سرهمیش جورابی نیست ،جورابیا زود کوچیک میشن ولی اینو شاید ساقش براش کوتاه بشه یکم ولی تا ...

آره جورابی نخریدم خواهرمم گفت بچه توش راحت نیست

توی این اوضاع کرونا به هیچ کسی اجازه نده بیان دیدن بچت

آشناها میان مخصوصا فامیلای شوهرم. خب باهاشون رفت و آمدم داریم مطمئنیم کسی کرونا نداره یعنی از اول کروناکه خیلی میرفتیم و میومدیم الان که باردارم کمتر میرم. ولی نمیتونم بگم نیان 

مرسی عزیزم هوففف نمیدونم چیکار کنم فروشنده گفت برای بیمارستانش خوبه

عزیزم بزرگ نیس تا دوماهگیشم بتونی بپوشونی زرنگی سایز صفر خیلی کم میشه استفاده کرد فوری کوچیک میشه..خیلیم خوشگله 

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه

اگه سایزه صفره که شاید ده روزگیش براش کوچیک بشه . چون این سرهمی ها خیلی زود کوچیک میشن تا قد ۵۰ جواب میدن.‌من برای بدو تولد سرهمی سایز ۱ خریدم اولش بزرگ بود ولی زودی سایز شد حداقل تا دوماه استفاده شد

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
آره جورابی نخریدم خواهرمم گفت بچه توش راحت نیست

جوراب دار نیست ولی جای پوشکش بهش فشار میاره نمیتونی بیشتر از ۱۰ روز تنش کنی

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
جوراب دار نیست ولی جای پوشکش بهش فشار میاره نمیتونی بیشتر از ۱۰ روز تنش کنی

روش زده صفر ولی نسبت به ست نوزادی سایز صفرش بزرگه البته سرهمی سایز ۱ و ۲ هم داره اینو فقط میخوام روزای اول بپوشونمش و بدمش بچه یه فامیلامون اگه اول براش خوب باشه خوبه. دخترم ریزه میزه باید باشه فکر کنم🥲