2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=236822903]بله،با راضی هستین ؟چیشد رفتین ناصری صدر ؟من هفته دیگ با خدیوی وقت مشاوره دارم

بله خیلی راضیم رفتم پیش دکتر ناهید گفت عملت نمیکنم،تو پیج دکتر ناصری رفتم دیدم بینی گوشتی زیاد عمل میکنه و واقعا خوب درمیاره بعد رفتم مطبش با بیماراش صحبت کردم همه راضی بودن،و یه خوبی دیگه که داره همون روز تامپون داخل بینی رو در میاره وراحت میتونی نفس بکشی ،من اصلا درد و خونریزی نداشتم کبودی هم خیلی کم بود فقط زیره یه چشمم به اندازه یک خط دو سانتی کبود شد،یه نفر هم تو همین سایت سه هفته قبل از من پیش دکتر ناصری عمل کرده بود اونم خیلی راضی بود

بله خیلی راضیم رفتم پیش دکتر ناهید گفت عملت نمیکنم،تو پیج دکتر ناصری رفتم دیدم بینی گوشتی زیاد عمل م ...

ناهید که ۵۰ تومن شده خیلی میگیره  و اینکه خیلی دیر نوبت میده من بینیم استخوانی از چند نفز تعریف خدیوی شنیدم با اون وقت گرفتم ؟یعنی کنسل کنم؟هزینه شما چقدر شد؟

ناهید که ۵۰ تومن شده خیلی میگیره  و اینکه خیلی دیر نوبت میده من بینیم استخوانی از چند نفز تعریف ...

۲۲ میلیون دادم،الان بیشتر میگیره،برین مطب با بیمارا صحبت کنید ببینین کاراشون از نزدیک چطوره بهترین کار صحبت با بیماراست به پیج ها نمیشه اعتماد کرد

من تعریف دکتر خدیوی هم زیاد شنیدم

عملش خیلی سخته؟من خیلی استرس دارم همش میگم خداکنه نوبت عمل بهم سریع بده راحت شم تازه یک پسر سه ساله هم دارم بیشتر استرس دارم با بچه

عملش خیلی سخته؟من خیلی استرس دارم همش میگم خداکنه نوبت عمل بهم سریع بده راحت شم تازه یک پسر سه ساله ...

نگران نباشین عملش خیلی راحته،اصلا درد نداره،مراقبت های بعده عمل خیلی ادمو کلافه می کنه

بله خیلی راضیم رفتم پیش دکتر ناهید گفت عملت نمیکنم،تو پیج دکتر ناصری رفتم دیدم بینی گوشتی زیاد عمل م ...

عزیزم من دماغم گوشتیه میخوام عمل کنم کجا برم کمکم کن

فقط خدامیدونه که چقدر دلتنگتم مادر.................................................  برایم یارو یاور کاش می ماند....کنارم روز دیگر کاش می ماند....فغان و درد و آه و اشک و افسوس ، نگاه گرم  مادر کاش می ماند.... روحت شاد مادر عزیزم.....