2777
2789
عنوان

ژل لب و گلوله شدن و عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 28954 بازدید | 51 پست
سفالکسین میخورم دیگه از دیروز.ژل لبم مارک خوب زدم دکترشم خوب بود

از روز اول نخورده  بودی  یعنی  انتی بیوتیک یاقرص دیگه ای

بعضیهارونمیشه قانع کرد باید ب نفهمیشون احترام  گذاشت 🙂😏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینهمه مردم زیبایی انجام میدن یبارم ما انجام بدیم،😂

یکی شایدخواست خودشوبکشه ماهم الگوقرارش بدیم واسه خودمون😑😉

درضمن عزیزم اینکاراریسکه به یکی میفته به یکی نه دوست من تتوابروکردابروش دوتاقلمبه گوشت اضافه اورد😨الان ازخجالت نمیتونه جایی برع خونه نشین شده وحتی دکتراهم نتونستن براش کاری کنن 

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
یکی شایدخواست خودشوبکشه ماهم الگوقرارش بدیم واسه خودمون😑😉 درضمن عزیزم اینکاراریسکه به یکی میفته ب ...

دیگه همه به خودشون میرسن.۹۹ درصد خانوما.اگه به خودمون نرسیم چون همه زیبایی انجام میدن ماها زشت به نظر میرسیم.مثلا من دماغم مشکل خاصی نداره ولی همه اینقد عمل دماغ کردن که میگن توام باید دماغتو عمل کنی دماغت خوب نیی😐

میدونم اون تبخال معمولی رونمیگم دکتربودم خانمه اومده بود ژل بزنه دکترگفت احتمال داره لبت تبخال بزثه

نمیدونم ولی از یه دکتر دیگع هم پرسیدم گفت احتمالا ژل رو سطحی زده.ماساژ باید بدی احتمالا

نه انتی بیوتیک نداد

باید میدادحتما عزیزم ...ی قرصی هم‌  هست میدن برای تبخال  اسمش و یادم   نیست   بگیر بخور بامشورت خودش  من دوبار رفتم برام   انتی بیوتیک داد  و این قرص رو...ان شاالله ک  رفع میشه

بعضیهارونمیشه قانع کرد باید ب نفهمیشون احترام  گذاشت 🙂😏