2777
2789

اولین باره قراره پست برام چیزی بیاره هیچی نمیدونم یه چیزی شده باید بریم جایی خیلی نگرانم اون بسته خیلی مهم بود😔

برای موفق شدنم تو کنکورم و خانم معلم شدنم یه صلوات مهمونم کنین خانوم گلیا😌🧡🧸

میدن به اداره پست محلتون

🍀تا در طلب گوهر کانی؛کانی  _تادر هوس لقمه نانی؛ نانی این نکته رمز اگر بدانی؛ دانی _آن چیز که در جستن آنی ؛آنی      (مولانا)      🌹🌷🍃                                                  شاید شیطان هم عاشقه حوا بود که به آدم سجده نکرد🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برمیگرده پست ی روز دیگه دوباره میارن در خونه

میتونی بری اداره هم تحویل بگیری

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
برمیگرده پست با کارت شناسایی برو بگیر

اخه از شهر دوری قراره بیاد ینی برمیگرده به اونجا؟از کجا باید برم بگیرم؟😔😔

برمیگرده اداره پست میری اونجا تحویل میگیری.کارت شناسایی ببر

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
میره فردا میاد یا باید بری اداره پست بگیری تا شش ماه وقت داری

اها مطمئنین؟اخه از شهر دوری میخواد بیاد،خیلی ممنون عزیزم

اخه از شهر دوری قراره بیاد ینی برمیگرده به اونجا؟از کجا باید برم بگیرم؟😔😔

اداره پست منطقه خودتون بسته رو میاره نباشی برمیگرده همونجا

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤
برمیگرده اداره پست میری اونجا تحویل میگیری.کارت شناسایی ببر

اخه از شهر دوری قراره بیاد یعنی برمیگرده اونجا؟

اخه از شهر دوری قراره بیاد یعنی برمیگرده اونجا؟

اره دیگه.