olela73 مدیر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 650 عنوان بیبی چکمو ببینین بچه ها!۱۶روز بعد از آمپول اچ سی جی | مشاهده متن کامل بحث + 15206 بازدید | 80 پست بنظرتون باردارم یا تاثیر آمپوله؟هاله رو میبینین؟شوهرمم دید هاله رو ولی شاید تو عکس واضح نباشهدعام کنین توروخدا من خیلی منتظرم...۶تیر دوتا آمپول اچ سی جی ۵۰۰۰زدماز روز سوم پریم هم لتروزول خورده بودم تا پنج شبشبی دوتا خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️ 1400/04/21 | 01:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
olela73 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 650 سه روزبعداینکه پریودت عقب افتاد خدایا چجوری صبر کنم حالا تا اونموقههه😭😁 خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
olela73 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 650 مثبته عزیزم تبریک میگم درصورتی میتونست کاذب باشه ک هاله بعد ی ربع ظاهر میشد چن روز دیگ برا آز اقد ... خدا از دهنتون بشنوهههه😭😭😍😍😍 امیدوارمممم🙏🙏🙏 خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
رزقرمزناز عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 605 خدایا چجوری صبر کنم حالا تا اونموقههه😭😁 چشم روهم بزاری میگذره سعی کن بش فک نکنی که استرس نداشته باشی.دعابخون بذشهداتوسل کن وهزارتاصلوات هم نذر نرجس خاتون مادرامام زمان کن انشاله که حاجتتومیدن
olela73 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 650 چشم روهم بزاری میگذره سعی کن بش فک نکنی که استرس نداشته باشی.دعابخون بذشهداتوسل کن وهزارتاصلوات هم ن ... قربونت برم مرسی از همراهیت الهی ب ه چی میخوای برسی♥️😍🥺 خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
olela73 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 650 این عکس هاله داره مبارکه گلم خدا از دهنت بشنوه ک قطعی باشه🥺🙏♥️ خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
مامان،مهدیار عضویت: 1399/06/10 تعداد پست: 65062 مبارکه هاله داره اثر آمپول هم فکر کنم تا ۱۴ روز باشه دو روز وایسا دوباره بیبی بزن 💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام یه صلوات بفرستید💙💙
olela73 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 650 بارداری عزیزم مبارکه😍😍مال منم هالش کمرنگ بود وای توروخدا راس میگی؟؟؟خدا کنه یا امام رضاا😭🥺♥️😍 نمیدونم کی برم آزمایش ک قطعی مشخض بشه تا اونموقه چیکار کنم خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
olela73 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 650 مبارکه هاله داره اثر آمپول هم فکر کنم تا ۱۴ روز باشه دو روز وایسا دوباره بیبی بزن خداکنه عزیزم مرسی ک هستین🥺🙏♥️😍 خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
مهرسایی10156 عضویت: 1394/01/18 تعداد پست: 1755 هاله کاملا واضحه ان شاالله که مثبته و بارداری توکل بر خدا
olela73 مدیر استارتر عضویت: 1398/08/09 تعداد پست: 650 هاله کاملا واضحه ان شاالله که مثبته و بارداری توکل بر خدا قربونت برم ممنونم انشالاا 🙏🙏🥺🥺🥺♥️♥️♥️ خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
یلدابهار عضویت: 1399/06/09 تعداد پست: 10526 این هاله داره.فردا صبحم یه دونه بزن اگه زود هاله افتاد مثبته..خیره انشالله
ماریا_نا عضویت: 1399/10/09 تعداد پست: 736 وای توروخدا راس میگی؟؟؟خدا کنه یا امام رضاا😭🥺♥️😍 نمیدونم کی برم آزمایش ک قطعی مشخض بشه تا اونموقه ... عزیزم واسه قطعیت یه بی بی چک دیگه بگیر صبح که بیدار شدی ناشتا دوبارع تست بده اون جواب هر چی باشع درسته