2777
2789
عنوان

بیبی چکمو ببینین بچه ها!۱۶روز بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 15206 بازدید | 80 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره ولی بذار یکم دیگه بگذره چون آمپول زدی و بی بی چکتم منفیه به نظرم ۳ یا ۴ روز دیگه برو آز

اخه هاله داره منفی نیس ولی نمیدونم مثبت واقعیه یانه🥺 مرسی عزیزم باشه میرم آز دو س روز دگ

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
ببخشید منظورم این بود بی بی چکت کم رنگه

عکسش واضح نمیفته با گوشیم یه دونه دگ عکس گذاشتم واضح تره هالش

خداجونم شكرت كه منم بلاخره بيبي چك وآزمايش مثبت ديدم😍🥺🙏♥️قسمت همه منتظرا الهي 🙏♥️
[QUOTE=198572803]نه عزیزم روز ۲۶پریم هستم آمپول روز ۱۱پری زدم پری هام متغیره از ۲۸تا ۳۲ اینا بنظرت ا ...

ممنونم دعام کنین لطفا انشاالله ♥️🥺🙏

مثبته

توروخدا؟؟؟ینی اثر آمپول نیس؟کی برم آز قطعی خیالم راحت شه؟

قبلش بگو بعد چن دقیقه حاله افتاد

زود بود زیر دو دقه شایدم سه دقه

موند یکم پررنگ ترم شد

زود بود زیر دو دقه شایدم سه دقه موند یکم پررنگ ترم شد

مثبته عزیزم

تبریک میگم

درصورتی میتونست کاذب باشه ک هاله بعد ی ربع ظاهر میشد

چن روز دیگ برا آز اقدام کن

🌺اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم🌺