2777
2789

دومین شبه ک دارم میخورم چیکارکنم؟چقد طول میکشه اثر بذاره؟

اصلا یذره خواب هم به چشام نیس

قبل این قرص دیگ ساعت ۱ خوابم میبرد

😑😑😑برعکس عمل کرد چرا

نکنه برعکس خوردمش😜

اسم قرصم پوکساکیم ۵ هست

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این قرص خواب اور نیست. ارامبخش خفیف است که اعصابت رو آروم میکنه که بتونی بخوابی. 

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
قرص خواب میخوری باید دراز بکشی اگه گوشی یا یا تی وی بشینی پاش معکوس میکشه بدتر بی خوابی میزنه سرت

جدی؟

💜صعود به گروه بنفش💜قد۱۶۵ هدف ۵۵الی۶۰💜وزن اولیه ۸۰😵وزن فعلی ۷۲🤩🤩 تاریخ بنفش شدن ۳/۱۶💜هدف ۶۰💜
این قرص خواب اور نیست. ارامبخش خفیف است که اعصابت رو آروم میکنه که بتونی بخوابی. 

اخه ازم پرسید خواب شبت چحوریه گفتم یکم سخت خوابم میگیره

آلپرازولام بخور تا غش کنی 

نه دیگ‌دراون حد نمیخام

فقط میخام اعصابم اروم باشه

اينكه خواب اور نيست فك كنم ضد اضطرابه

درباره فلوکستین اطلاعی دارین؟

اونم‌برام نوشته ولی هنوز نخوردم

اخه ازم پرسید خواب شبت چحوریه گفتم یکم سخت خوابم میگیره

خب درست تجویز کرده. قرص خواب خوب نیست ... خواسته فکرت ارومتر بشه که بتونی بخوابی. ضمنا دوستان راست میگن...نباید گوشی دستت باشه

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خواب آور نیست تو این دوزی که تو مصرف میکنی ارامبخشه

چند روز طول مبکشه اثر کنه واسه ارامبخشی؟

خب درست تجویز کرده. قرص خواب خوب نیست ... خواسته فکرت ارومتر بشه که بتونی بخوابی. ضمنا دوستان راست م ...

یعنی دقیقا قبل خوابم باید بخورم؟بخورم برم جام.درسته؟