2777
2789

سلام دوستان نمیدونم میدونین تاپیکاموکه شوهرم بهم خیانت کرده بودالان چن ماهیه همش میگم پشیمونم فقط زندگیمومیخوام نمیدونم حرفاش چقدراسته میشه یه حس ششمی واقعی بیادکمکم کنه لطفالطفا

اجی جانم برو مشاور با مشاور حرف بزنید با شوهرت 

،مشاور ارزیابی میکنه قابل برگشت هست یا نه

وزن فعلی   ۸۵.۴۰۰           قد    ۱۷۳         وزن هدف  ۶۵ سرگروه      @فندق فسقلی                                                انشا الله به زووودی به نتیجه دلخواهم میرسممممم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوستش داری برای زندگیت تلاش کن  من حس ششمی نبستم ولی منم برای بدست اورذن همسرم تلاش کردم

تلاش میکنم ولی من وابستگی بهش دارم اونم که نسبت به من سرده خیلی اذیتم خیلی عصبی شدم

به نظرت چیکارکنم

ببین مردهایی ک خیانت میکنن نسبت به زنشون سرد میشن خب یعنی دیگه زنشون بهشون حال نمیده ! یا اخلاق شون بده یا تو رابطه چیزی ک از زن میخان نمیبینن 

ببین تو کدومش ناراحتش میکنی اگه ی جاهایی ناراحتش کردی کارهاتو برعکس کن مهربون شو چیزی ک دوس داره بشو 

ببین مردهایی ک خیانت میکنن نسبت به زنشون سرد میشن خب یعنی دیگه زنشون بهشون حال نمیده ! یا اخلاق شون ...

باشه عزیزم میدونم چی میگی من برااین همه جوره شدم فقط کاش یه چیزی باشه نسبت بهش سردبشم

مشاورگفت آره بهش فرصت بده

پس توکل کن به خدا 

باهاش اتمام حجت کن 

حق طلاق بگیر 

خونه و ملکی که داره بگو بزنه به نامت و برگرد 

وزن فعلی   ۸۵.۴۰۰           قد    ۱۷۳         وزن هدف  ۶۵ سرگروه      @فندق فسقلی                                                انشا الله به زووودی به نتیجه دلخواهم میرسممممم😍