2777
2789

کارهامو ببینید

اثلا بیاید کانال من🤣bahargallery6482@...عزیزان آدرس کانال تلگرامم هست بیاید یه سر بزنید دیوارکوب😍زیورالات با عکس دلخواه شما😍...لباس نینی 😍اویز اتاق کودک😍اویز اتاق خوب 😍بفرمایید😘😘😘

کارهام نمونه ها خیلی خیلی زیادی دارن

اثلا بیاید کانال من🤣bahargallery6482@...عزیزان آدرس کانال تلگرامم هست بیاید یه سر بزنید دیوارکوب😍زیورالات با عکس دلخواه شما😍...لباس نینی 😍اویز اتاق کودک😍اویز اتاق خوب 😍بفرمایید😘😘😘

چه قشنگ آفرین

قیمتشم بزارگلم

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه قشنگ آفرین قیمتشم بزارگل

ممنون...گردنبند گلدوزی تک ۳۵...سرویس کامل ۷۵ ...گردنبند تک عکس ۳۵

عزیزم کاراتون خیلی قشنگه ولی ما اینقدر دلمون پر از غمه دیگه نمیتونیم با این چیزا شاد شیم🥺😔

اخی ممنون انشالله یه روزی برسه که دلتون حتی با چیزای خیلی کوچیک شاد بشه

عزیزم قشنگن من لازمم نمیشه وگرنه میخریدم پیج توی اینستا نداری؟

ممنون....نه ندارم اگر خاستید تاپیکمو ذخیره کنید...دیوارکوب های تولد سالگرد ازدواج و ...هم کار میکنم اما فعلا وقت اماده کردنشونو ندارم

سنجاق سینه اگه داری بذار عزیز

ندارم ولی شما هر طرحی بهم بدید میتونم براتون بزنم

ممنون....نه ندارم اگر خاستید تاپیکمو ذخیره کنید...دیوارکوب های تولد سالگرد ازدواج و ...هم کار میکنم ...

به نظرم پیج بزنی و عکسای خوشگل از کارات بگیری خیلی فروشت بالا میره

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️
عزیزم آخری خیلی خوشگله قیمتش چنده ؟؟ بعدم چجوری ارسال می‌کنی ؟؟ هزینه ارسالشم بگو 

ممنون قابلتونو نداره این طرح انار چون یکم سخته سرویس کاملش ۱۱۰ درمیاد

پست براتون‌میکنم

برید تو تاپیکام ببینید خیلی از نی نی سایتی ها ازم‌خرید کردن تگشون کردم

هزینه ارسالم از ۱۵..۱۶ تومنه

به نظرم پیج بزنی و عکسای خوشگل از کارات بگیری خیلی فروشت بالا میره

حتما....فعلا مشکلات نمیزاره