2777
2789

بیاید از سوتی هایی ک بچه هاتون تو جمع دادن بگید بخندیم یکی میگفت بچه خواهرم تو مراسم خواستگاری اون یکی خواهرم شورت منو آورده چرخونده بعد انداخته جلو مهمونا🤣🤣🤣🤣🤣

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!

یا خدا🤦🏻‍♀️😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
یا خدا🤦🏻‍♀️😂

😂😂😂

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣

بعد جالبه میگفت اونا از خجالت سرشونو بالا نمیاوردن ما اینور همینجور مونده بودیم کسی نمیرفت برداره🤣🤣🤣

بعد جالبه میگفت اونا از خجالت سرشونو بالا نمیاوردن ما اینور همینجور مونده بودیم کسی نمیرفت بردا ..

ای خدا😂😂😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

به نام خدا 

پسر خاله بزرگی و یکی از پسر های فامیل با هم خیلی رقابت دارن تو درس 

اونوقت وقتی نتیجه کنکور میاد پسر خالم جای خوبی قبول نمیشه

اون پسره امیر کبیر قبول میشه

خلاصه خیلی دیگه خالم فش میداد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بعد پسر خاله کوچیکیم ۶ سالشه رفته به مامان اون پسره گفته اره پخمه گلابی( خالم اون پسره رو به این اسم صدا میزنه)  تهرون قبول شده! و هرچی خالم تو خونه گفته اشون بازگو کرده خالم دیگه تا یک سال نمی تونست سر بلند کنه تو فامیا

گذشته هایت را ببخش زیرا انان همچون کفش های کودکی ات نه تنها برایت کوچک هستند بلکه تو از برداشتن گام های بزرگ باز می دارند 
به نام خدا  پسر خاله بزرگی و یکی از پسر های فامیل با هم خیلی رقابت دارن تو درس  اونوقت و ...

واااای خدااااا😂😂😂😂😂

جای رو در باستی دار رفتیم خواهر کوچیکم(۴ و خورده ای ساله) یک شکلات تلخ ( خدا شاهده اسمش فقط تلخ بود😑) خورد 

آنچنان بلایی سرمون آورد که همه قرمز شده بودیم 

میدوید تف میکرد آب می‌خورد زبونشو با لباسش پاک میکرد که مثلا تلخیش بره 

به غلط کردن انداختمون😑

🦋🤍

دخترم کوچیک بود واسه خرید عروسی خواهرم  رفته بودیم خرید با داماد و عروس و مادرشوهر و مامان خودمو بابای داماد.تو مغازه چندتا فروشنده مرد هم بود.یه مانکن زن لخت بود یه گوشه یهو دخترم دستشو دراز کرد سمت مانکن با صدای بلند گفت ممه.عه.ممه.ممه.من نفهمیدم چجوری صحنه رو ترک کردم😑

چندروز پیشم رفتم تو حموم خط پشت گردن شوهرمو بگیرم مادرشوهرم زنگ میزنه خونه دخترم جواب میده.میگه بابات کجاست.میگه حموم.میگه مامانت کجاست میگه حموم😐

اومدم زنگ زدم به مادرشوهرم میگه خوب بچه لوتون داد😏

بهش گفتم نه بابا من کارداشتم و اینا.حالا واسه آقاجون نگی گفت بهش گفتم

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤

اهان یکی دیگه پسر خاله وسطیم به پسر خاله کوچیکیم فش یاد داده بود (گوزو***خان) 

بعد خالم با پسر خاله کوچیکیم(امیر علی) رفته بودن مدرسه پسر خاله وسطیم  

بعد امیر علی به پسر خالم گفت سلام گوزو خان جلو معلم و معاون پسر خالگ🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

گذشته هایت را ببخش زیرا انان همچون کفش های کودکی ات نه تنها برایت کوچک هستند بلکه تو از برداشتن گام های بزرگ باز می دارند 
دخترم کوچیک بود واسه خرید عروسی خواهرم  رفته بودیم خرید با داماد و عروس و مادرشوهر و مامان خودم ...

واااای مادر شوهرت ولی حسودیش شده😂😂😂

اهان یکی دیگه پسر خاله وسطیم به پسر خاله کوچیکیم فش یاد داده بود (گوزو***خان)  بعد خالم با پسر ...

😐😐🤣🤣🤣

واااای مادر شوهرت ولی حسودیش شده😂😂😂

حسود که هست.هنوزم میریم خونشون بدو بدو میره کنار شوهرم سرسفره میشینه.یا مثلا شوهرم حمام باشه صدا بزنه خانوم.خودش میره میگه بله😐

معین زِد یجایی تو اهنگش میگه:من سرم را شیره میمالم که یادت نیستم اما،پشت حجم بیخیالی دوستت دارم هنوز❤من همونیم که هرشب یادش میره چقدر دوسش نداریو دوباره عاشقت میشه❤
حسود که هست.هنوزم میریم خونشون بدو بدو میره کنار شوهرم سرسفره میشینه.یا مثلا شوهرم حمام باشه صدا بزن ...

واااا بچه اس مگ😐