2777
2789
عنوان

خانمایی که از شوهرشون خیانت دیدن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3331 بازدید | 36 پست
من خیلی تلاش میکنم از همه لحاظ براش کم نذارم تو محبت تو عشق تو رابطه  از لحاظ مالی هم ک خیلی پ ...

بچه هم داری؟

تلفنی هم باشه آدم عذاب میکشه خوب

زنه کی هست آشناس؟خوب میرفت همون و میگرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره  با یه نفر ک نیست هر کی سرراش قراربگیره یه مدت باهاش سرگرم میشه

توچه بدشانسی.😥

تاپیک داستان زندگیتو خوندم

توی دختری که نفهمیدی عشق چیه؟بعد از ازدواجتم اینطوری😶

خانوادت میدونن؟باز خوبه پول خرج نمیکنه.

کارش چیه؟ وقت آزادش زیاده؟

شاید اگه وقت آزادش کم باشه نره سراغ این چیزا.

باهم که حرف میزنید میگه دوستت داره یانه؟

خداروشکر همون افسرده بشه بهتره مردتیکه. زنه چقدر کثیف و چندشه باهمه هست🤮 حیف تو که عین گل پاکی و ...

ای بابا انقدر ازین موجودات زیادن که

من که امید ام به خداست و میگم یه روزی زندگی منم درست میشه

توچه بدشانسی.😥 تاپیک داستان زندگیتو خوندم توی دختری که نفهمیدی عشق چیه؟بعد از ازدواجتم اینطوری😶 ...

بیخیال دختری چون یک هزارمش هم ننوشتم کسی نیومد بخونه منم بیخیال بقیه اش شدم

خیلی ابراز علاقه میکنه میگه دوست دارم اما ای کاش نمیگفت و دور کسی هم نمی رفت

شغلش آزاده مغازه داره شاگرد گذاشته خودش فقط برای حساب و کتاب میره شاید یه دوساعتظهر یه دوساعت شب سرش گرم کار باشه

بیخیال دختری چون یک هزارمش هم ننوشتم کسی نیومد بخونه منم بیخیال بقیه اش شدم خیلی ابراز علاقه میکنه ...

همون دیگه عین شوهرمن.

ببین اگه خیلی سرش شلوغ باشه وقت نکنه واسه کثافت کاری شاید درست بشه.

خرج بتراش براش چه میدونم بگو ماشین میخای

بگو خونه بخریم بگو مسافرت بریم ،لباس بخر، برو آرایشگاه موهاتو رنگ کن ، وسایل آرایش بخر گرون، برو کاشت ناخن

برو دکتر پوست، دماغتو عمل کن(البته اگه نیاز داره😁)

به نظر من مرد نباید جیبش پر بمونه باید خالی کنیم ما زنا

تا نتونن گوه اضافی بخورن.

آینده و این چیزارو بیخیال بابا

یه جمله ی معروف هست بین مردا که میگن:

(موفقیتمو مدیون زن اولمم

زن دوممو مدیون موفقیتم )

ببین چقدر عوضین این مردا

همون دیگه عین شوهرمن. ببین اگه خیلی سرش شلوغ باشه وقت نکنه واسه کثافت کاری شاید درست بشه. خرج بترا ...

تازه اگه به خودت برسی جذبت میشه

لوندی کن براش

س ک س فانتزی داشته باشید میدونی که منظورم چیه😉

شوهر من خیانت کرد تو دوران بارداریم خیانتش هم در حد زنگ زدن بود به قول خودش میگه بچه بودم نفهمی کردم ولی من دیگه بعد اینکه فهمیدم اون آدم سابق نشدم باورت میشه منی که نمی تونستم یه دقیقه ازش دور باشم الان دیگه برام مهم نیست سالهای سال نباشه من کلا ازش سرد شدم هبچ حسی بهش ندارم با حالی اون خیلی دوستم داره ورو حرفم حرف نمیزنه همیشه خودش میگه با این کارم اولین ضربه رو خودم خوردم چون دیگه دوستم نداری