2777
2789

هر کی خیانت دیده اینجا بگه شرایط زندگیشون چطور بوده که شوهرش رفته خیانت کرده و خیانتش در چه حد بوده

منظورم اینه بخاطر موقعیت شغلی شوهره بوده ، یا نداشتن ازدواج عاشقانه ، یا از اول هرز بودن شوهر ، یا اینکه تلافی کردن بازنش بوده؟

به نظرتون دلیلش چی بوده.

شوهر من چندوقت بیکار میشه سریع میره تو مود خیانت کردن و...

کاملا بی دلیل 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شوهرم پارسال خیانت کرد و بعد از مشاوره و اینها دلیل اصلی اش کمبود عاطفی و روابط سرد بود

اول ازدواج خوب بودیم اما خیلی زود دعواهامون شروع شد و از هم فاصله گرفتیم و نهایت اش رسید به خیانت

البته مشکل بزرگتر اینه که من سرپناهی ندارم و برگشتن به خونه بابام برام عین جهنمه و داریم مدل خواهر برادری زندگی میکنیم یا بهتر بگم همدیگه رو تحمل می کنیم

با اینکه دائم بین مون دعوا بوده ولی هنوزم نتونستم کارش رو هضم کنم و دارم عذاب می کشم

هنوزم داره خیانت میکنه؟

نه دیگه اونو ول کرد ، بعد چند ماه رفت تو فاز افسردگی ، البته خیلی با هم حرف نمی زنیم ولی حالت اش رو که می بینم دیگه مرده متحرک شده ، شاید خدا عقوبت اش کرده هرچند من هرگز نفرین اش نکردم

شاید تو فکر اونه؟ چرا ولش کرد بخاطر تو یا اون زنه ولش کرد؟

نه بابا به خاطر من !!! 

اون عوضی تر در اومد و ازینا بود قبلا هم چند نفر دیگه رو انگار بی آبرو کرده بوده یعنی اینجوری بوده که شوهرش هم با زنای مختلفه و اینم با مردای مختلف و بعد یه مدت ابروشونو می برده و اینا

منم زمانی فهمیدم که شوهرم همه کاراشو با اون زنه کرده بود و بین شون دعوا شده بود و یه شب که بگو مگو میکردن فهمیدم داستان چیه

بعدشم شوهرم که دید لو رفته مجبور شد داستان رو بگه که البته اول اش می گفت به جای خواهرم بود و نیاز های عاطفی ام رو رفع می کرد ( حالا همه کار باهم کرده بودنا ) و بعدش کامل اش رو فهمیدم و دعوا و خون و خونریزی

بعدشم استرس اینکه ابروش بره باعث شد به هم بریزه و افسرده بشه و ...

نه بابا به خاطر من !!!  اون عوضی تر در اومد و ازینا بود قبلا هم چند نفر دیگه رو انگار بی آبرو ...

خداروشکر همون افسرده بشه بهتره مردتیکه.

زنه چقدر کثیف و چندشه باهمه هست🤮

حیف تو که عین گل پاکی و رابطه خصوصیتو با شوهرت و با یه زن کثیف شریک شدی

بهش که فکر میکنم حالم بد میشه

من نمیدونم‌ یکی نیس به اینا بگه حیوونا شما که جلوی غریزه حیوونی تون رو نمیتونید بگیرید

واسه چی زن میگیرید یکی دیگه رو بدبخت میکنید

که صبح تاشب گریه کنه و فکرش درگیر باشه که شوهرم الان داره چیکار میکنه و ... بعد بخاطر یه بچه معصوم ، این نکبت رو تحمل کنه.

توی همون مجردی هر گوهی میخاید بخورید دیگه.

آخیش راحت شدم🙂چقدر خوبه اینجا آدم حرفاشو میزنه خالی میشه.

از مشاوره بهتره

من خیلی تلاش میکنم از همه لحاظ براش کم نذارم تو محبت تو عشق تو رابطه 

از لحاظ مالی هم ک خیلی پایینه ب زور خرجمون و میرسونیم

ازدواج مون سنتی بود اما همیشه میگفت عاشقتم 

تو دوران نامزدی تو گوشیش پیام دیدم گفت این مال زمان قبل از آشنایی با تو هست من احمق هم تاریخشو چک نکردم قبول کردم الان ۵ساله دارم عذاب میکشم البته بگم هیچ وقت آدمی نیست بره ک بخواد پول خرجکسی کنه اما تلفنی 

😥😥😥