2777
2789

سلام خانما از صبح تاحالا تو واژنم تیر های خیلی بدی میکشه همش فشار دارم پاهام عین وقتایی که پریود میشم از رون به پایین تیر میکشه . برم بیمارستان بنظرتون ۳۸ هفته و ۵ روزم.دل درد و ابنا دیروز داشتم امروز زیاد نداشتم بیشتر تو واژنم درد و فشار دارم با تکرر ادار خیلی کلافه ام برم یه سر بیمارستان؟؟؟

اره حتما برو هفته های اخر ادم خیلی حساسه براش،،برووووووو بروووو،،پاشو دیگهههه

مامان ماهلین😘.       انشاالله هرکه بادردش میخوابد با درمانش بیدارشود..🙏.      ترس فقط اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه :وقتی همه چیز خوب است، میترسیم!ما به لنگیدن یک جای کار عادت کرده‌ایم ...️️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد زایمان شکم درد میگیره این دردگرفتن همراه با سفت شدن شکم هست یهو شکت سفت میشه مثل سنگ که درد داره بعد کم کم دردکم میشه وازبین میره بعد چنددقیقه دوباره شکم سفت میشه همراه با درذ

#همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم...برداشت آزاد همانا ترکیدن راهی که همه باید طی کنن.دوستام درخاست بدن.زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
خواهر من فکر میکرد ادراره ولی کیسه آبش پاره شده بود. برو یه نشون بده خودتو. اون تازه درد هم نداشت

منم پاشدم یهوو دیدم یه چیز ریحت پایبن گفتم جیش کردم توخودم..یعد رنگ داشت نه بو..رفتم ذسشویی زور زددم نگو بچه داشته میومده..کیسه ابمم پاره شده بوده.یکساعت و نیم بعد فکر کنم بچه بذنیا اومد

-حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔  
ینی میگین چکار کنم بزارم صب برم نه؟؟

خواهر من خوابید صبحش رفت بچه اش موند خشکی . بهش گفتن معجزه شده ک نمرده. 

حالا به نظرم برو . ارزش اینو داره ک بچه ات نمیره یا عقب مونده نشه

منو لایک نکنید
شکمم سفت میشه و درد نمیگیره

طبیعی هست عزیزم ماه اخر ماه درده چون بچه بزرگ شده وجاش تنگه به بدن فشار میاره وازطرفی بدنت اماده زایمان میشه 

#همه چی آرومه ما چقدر خوشبختیم...برداشت آزاد همانا ترکیدن راهی که همه باید طی کنن.دوستام درخاست بدن.زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
خواهر من خوابید صبحش رفت بچه اش موند خشکی . بهش گفتن معجزه شده ک نمرده.  حالا به نظرم برو . ار ...

اخه کیسه آب که پاره نشده میگم تکرر ادار دارم . کیسه اب بی اختیار میاد

طبیعی هست عزیزم ماه اخر ماه درده چون بچه بزرگ شده وجاش تنگه به بدن فشار میاره وازطرفی بدنت اماده زای ...

خیلی عصبیم انقدر کلافه و ناراحتم نمیدونم چرا😢😭😭😭