2777
2789
عنوان

خودموبچم توخونه خیلی تنهایممم

292 بازدید | 24 پست

سلام شوهرم کارش صبح تا ظهر و ظهرم تا ساعت ده و اینا شبه خوزستانیم اینقدر هوا گرمه که بدون وسیله اصلا نمیشه بری بیرون وسیله رم شوهرم میبره باشه هم نمیدونم با پسرم کجا بریم اینجا توشهر غریبیم پسرم خیلی غر میزنه منو ببر خونه باباجونی یا دایی و...ولی هیجا نیست کاهی بریم خیلی دلم میگیره توخونه برا خودمو بچم شوهرم گاهی شبا با ماشین میبرمون بیرون ولی برام اصلا سرگرم کننده نیست دوست داشتم نزدیک خانوادم بودم خیلی دیگه خسته شدم از غریبی هم خودم هم بچم حامله هم هستم نمیتونم کاراخونمو بکنم درست چون احتمال پارگی کیسه اب هست و جفتمم پاین هیچ کمکی ندارم شوهرم کمکمه ولی زیاد بلد نیست خودشم از کار میاد خستست حال نداره هی میگه بیخیال باش ولی مگه میشه من دارم دیونه میشم...اگه شرایط منو دارین یا مشابه من بگین چجوری خودتونو مشغول میکنین یا سرتونو گرم میکنین ایده بهم بدین با پسرم کجاها بریم روحیمون باز شه

جاوید عشق مامان

الان عزیزم باراری و بچه کوچیک داری خوزستانم که اوضاع کرونا خرابه .تازه بیرونم گرمه .خونه با بچه ات بازی کن .بچه دومت بیاد انقدر سرت شلوغ میشه که حوصله ات سر نمیره

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوست دارم ولی بچم نه کلافه شده دیگه طفلی

واسش اسباب بازی مورد علاقشو بگیر مخصوصا اسباب بازیه فکری کارتون مورد علاقشو بزار اهنگای بچگونه ک تصویر دارن دیگه یجور سرگرمش کن اونم کلافه نشه

واسش اسباب بازی مورد علاقشو بگیر مخصوصا اسباب بازیه فکری کارتون مورد علاقشو بزار اهنگای بچگونه ک تصو ...

تازه یه‌ماه نیست براش ماشین شارژی گرفتیم کلی اسباب بازی داره ولی خیلی بهونه خانوادمو میگیره 

جاوید عشق مامان
میخوای بری پیشش؟😄😄 من ازت دورم وگرنه قدمت رو چشم ولی خب اندیمشک که هواش خوبه شبا نمیتونین برین ...

نه همینجوری پرسیدم اونا اصفهانن...شباهم گرمه گاهی میریم لب رودخونه ولی اینقد شلوغه براکرونا میترسم دیگه نرفتیم

جاوید عشق مامان