2777
2789

من روز یازدهم انتقال جنینمه لک دیدم یه کوچولو هم کمرم درد گرفت نکنه علائم پریوده. کیا لک لانه گزیتی داشتن؟ ب نظرتون دلیلش چیه

لطفا برای سلامتی امام زمان و  و حاجت روایی خودتون صلوات 🌹    💜دست خدا میسپارمت دخترکم💜

من داشتم...اتفاقا دل درد پریودم داشتم...ولی بعد سه روز لکه تموم شد کلا پاک شدم شک کردم،بی بی چک زدم مثبت شد

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من داشتم...اتفاقا دل درد پریودم داشتم...ولی بعد سه روز لکه تموم شد کلا پاک شدم شک کردم،بی بی چک زدم ...

وای چقد دلگرمم کردین خداکنه منم اینطور باشه

لطفا برای سلامتی امام زمان و  و حاجت روایی خودتون صلوات 🌹    💜دست خدا میسپارمت دخترکم💜
من داشتم فکر کردم میخواد عادت بشم علائمش داشتم ولی حامله بودم خبر نداشتم

من لکش قهوه ایه هنوزم موعدم نشده شمام اینطوری بود؟ من یازده روز پیش جنینم دوروزه بود انتقال دادن به رحمم

من سر موعدم نبود ی لک کوچولو دیدم اصلنم به بارداری شک نکردم ولی همون موقع باردار بودم

من لکش قهوه ایه هنوزم موعدم نشده شمام اینطوری بود؟ من یازده روز پیش جنینم دوروزه بود انتقال دادن به رحمم

من لکش قهوه ایه هنوزم موعدم نشده شمام اینطوری بود؟ من یازده روز پیش جنینم دوروزه بود انتقال دادن به ...

فکر کنم قهوه ای بود.راستش اونقدر کم و کوچیک بود وببخشید زود سر خورد رفت که نتونستم قشنگ ببینمش.فقط چون سابقه لکه بینی نداشتم یادم مونده که لک دیدم موقع بارداریم