2777
2789
عنوان

ماهواره ببینین

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 27 پست
داداشم ماهواره داشت دختردار شد جمعش کرد

پسر دار میشد چی؟ 

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
اونم از دوروبریاش یاد گرفته  بدآموزی و رفیق بد

من هرکی دیدم ماهواره داشت ک از سن کم دیدند ۹۹٪مشکل داشتن یا اخلاقی یا روانی.اگ تو سن بالاتر ک شخصیت شکل گرفته شروع بشه خ کمتره این مسائل

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هرکی دیدم ماهواره داشت ک از سن کم دیدند ۹۹٪مشکل داشتن یا اخلاقی یا روانی.اگ تو سن بالاتر ک شخصیت ...

احتمالا دور اطرافیان شما مشکلی داشتند که میگید مشکل اخلاقی و روانی پیدا کردند 

هرچیزی جنبه میخواد طبیعیه خیلیا جنبه ی استفاده از هر چیزیو ندارند همین گوشی که دست شماس شما میتونید باهاش حتی مقاله سرچ کنید میتونید وارد سایتهای مورد داربشید مورد استفاده ش دست خودتونه 

از کوتهی ماست که دیوار بلند است                                             
حالا چی شده اسی نکنه دستگاه دیجیتال میفروشی😅😅

زنیکه از شوهرش طلاق گرفته و باز ازدواج کرده و دوستپسرهم داره  اومده به من میگه شوهر نکنیااا   اشغال تو چیزی گذاشتی بمونه؟    ته دیگشم خوردی که  
درصدش قطعا خیلی خیلی کم هست!

دقیقا .نمیشه قطعی گفت .تو خانواده همسر قبلیم از بچگی ماهواره داشتن .مادرشوهرم و شوهرم و بقیه خراب بودن فقط ی خواهرشوهرم سالم بود و باباشون .همگی تو ی محیط بودن.ذات تاثیرداره همزمان با محیط

احتمالا دور اطرافیان شما مشکلی داشتند که میگید مشکل اخلاقی و روانی پیدا کردند  هرچیزی جنبه میخ ...

اینک حرف از اطرافیان طرف مقابلتون بزنین منصفانه و مودبانه نیست .ببینین کلاهمون قاضی کنیم تو سریالای ترکی چی یاد میده حداقلش رابطه نامشروعه الان ک مد رابطه متاهلاست باهمدیگ.وقتی ی آقایی مزاحم میشه میگی من شوهردارم برو میگ منم زن دارم بهتر راحتتریم .ینی چی؟اکثر مزاحمتا اینجوری شده راحت میگ زن دارم قایمم نمیکنه .چون حساسیتا ازبین رفته .قبلا میگفتم شوهردارم طرف فرار میکرد الان میگ چ بهتر!!!!

اینک حرف از اطرافیان طرف مقابلتون بزنین منصفانه و مودبانه نیست .ببینین کلاهمون قاضی کنیم تو سریالای ...

مگه من شمارو میشناسم که از اطرافیانتون خبر داشته باشم؟ شما خودت داری  از خواهرت و خانواده ی همسر سابقت تعریف میکنی و میگی ۹۹ درصد کسایی که ماهواره دارند مشکل دارند منم گفتم شما مشکلات اطرافیانتون باعث شده به همه بدبین بشی جمع بستن شما اشتباه بود چون براساس تجربه ی خودت از اطرافیانت بقیه رو هم قضاوت میکنی

از کوتهی ماست که دیوار بلند است                                             
احتمالا دور اطرافیان شما مشکلی داشتند که میگید مشکل اخلاقی و روانی پیدا کردند  هرچیزی جنبه میخ ...

الان سریالای جم ببینین یا دعوا و چاقو و اسلحه یا خیانت .من نمیگم حتما اثر داره ولی بی تاثیر نیست .برادرخودم سر سریال لامیا عصبی شده از جمیل متنفره تا شروع میشه خاموش میکنه ماهواره رو .خخخ.مث قضیه مجرد موندن دختراست همشون ک دوست پسر ندارن .هستن دخترایی ک مجردن سنشونم بالا رفته ولی بدون رابطه با جنس مخالفن .هستن ولی کمن.