2777
2789
عنوان

صدای کودک ....بپرسید تا پاسخ بدم

128 بازدید | 5 پست

پاسخگوی سوالات شما هستم ...من روانشناس نیستم بلکه محققم و در حد اطلاعات خودم در زمینه روانشناسی دیر اموزی و عدم تمرکز و مشکلات رفتاری ام... میتونم کمکتون کنم ..

۱.خواهشا عزیزانی که اطلاعات کامل ندارند به هیچ وجه پاسخگو نباشند 

۲.هر پاسخی از طرف دوستان در حد تجربه می باشد پس لزوما نبایستی روی کودکتان اعمال شود 

۳. هر سوال کامل نوشته شود و هر کاربر یک سوال بپرسد 

۴. در پرسش هایتان به تعداد فرزندان سن و زمانی که دچار مشکل شده و بیماری و سابقه رفتار در کودک اشاره شود و همچنین باز خوردهایی که داشتید 

۵. اگر موردی در تخصص من نباشه یا اطلاعاتی نداشته باشم صراحتا میگم 

۶. 🌹🍃🌹 اینستاگرام من تازه تاسیس  kids.mediaa@ میخوام مطالب مهم رو اونجا درج کنم پس به حمایتتون احتیاج دارم 

پسرم ۵سالشه با ادمای بزرگ قشنگ معاشرت میکنه اصلا مشکلی نداره ولی تو جمعی که بچه ها هستن مثل پارک یا باشگاه بسختی وارد میشه و همش زیر نظر داره انگار میترسه بهش اسیب بزنن همش فکر میکنه کسی دوست نداره باهاش دوست شه  شدیدا هم زودرنجه توپارک اگه هلش بدن یا داد بزنن سرش دیگه نمیره بازی کنه ممنون میشم کمکم کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم ۵سالشه با ادمای بزرگ قشنگ معاشرت میکنه اصلا مشکلی نداره ولی تو جمعی که بچه ها هستن مثل پارک یا ...

گلبانوی عزیز سلام ...چون قبلا از بچه ها اذیت شده و یا در دایره بازیشون نتونسته وارد بشه ... بعضی از بچه ها پخته تر از سنشونن و از جانب کودکان همسن درک نمیشن ... ایا شما زیاد بزرگ منشانه باهاش برخورد نکردین ؟ پسرم بزرگ شده و فلان ؟؟!  این مورد مسبب اینه بچه شما زیاد احساس استقلال و بزرگ بینی کنه . و نتونه با همسالان خودش ارتباط خوبی برقرار کنه 

گلبانوی عزیز سلام ...چون قبلا از بچه ها اذیت شده و یا در دایره بازیشون نتونسته وارد بشه ... بعضی از ...

سلام عزیزم خب گاهی گفتیم تو بزرگ شدی وازین حرفا ولی نه اینکه روش تاکید کنیم ولی خیلی از سنش بیشتر میفهمه منم حس میکنم توهمچین جمعی ضربه خورده ولی هیچ وقت تنها نبود همش حواسم هست نمیدونم چرا انقدر از بچه ها میترسه بااینکه روابط اجتماعی فوق العاده داره وخجالتی نیس

سلام عزیزم خب گاهی گفتیم تو بزرگ شدی وازین حرفا ولی نه اینکه روش تاکید کنیم ولی خیلی از سنش بیشتر می ...

عرص کردم خدمتتون دلایلش همون حس بزرگ بینی و پختگیه .....از همسن های خودش بیشتر میفهمه و رشد عقلی بیشتری داره .زیاد تاکید نکنین بزرگ عاقلی و باتوجه به سنش رفتار کنین