2777
2789
عنوان

کودک من ....بپرسید تا پاسخ بدم

98 بازدید | 4 پست

پاسخگوی سوالات شما هستم ...من روانشناس نیستم بلکه محققم و در حد اطلاعات خودم در زمینه روانشناسی دیر اموزی و عدم تمرکز و مشکلات رفتاری ام... میتونم کمکتون کنم ..

۱.خواهشا عزیزانی که اطلاعات کامل ندارند به هیچ وجه پاسخگو نباشند 

۲.هر پاسخی از طرف دوستان در حد تجربه می باشد پس لزوما نبایستی روی کودکتان اعمال شود 

۳. هر سوال کامل نوشته شود و هر کاربر یک سوال بپرسد 

۴. در پرسش هایتان به تعداد فرزندان سن و زمانی که دچار مشکل شده و بیماری و سابقه رفتار در کودک اشاره شود و همچنین باز خوردهایی که داشتید 

۵. اگر موردی در تخصص من نباشه یا اطلاعاتی نداشته باشم صراحتا میگم 

۶. 🌹🍃🌹 اینستاگرام من تازه تاسیس  koodak888@ میخوام مطالب مهم رو اونجا درج کنم پس به حمایتتون احتیاج دارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام

ی پسر دو سال و نیمه دارم..شکر خدا استعداد یادگیری خوبی داره..ولی مشکل اینه که فقط کافیه بگی کاری نکن.فقط همون کار رو میکنه.از هیچکی حساب نمیبره..خیلی شیطونه.و انگار لذت میبره از کتک زدن و اذیت کردن..وسایل رو پرت میکنه.همه چیز رو میشکنه..نوک مداد رو میخوره..کلا توی هر کاری ی چیزی در میاره که دعوامون میشه..از طرف اطرافیان هم خیلی مورد محبت و توجه هست.

وقتی میخنده ی  لپش چال میافته😍😍😍😍