2777
2789
عنوان

شوهر خوابالووو😬

283 بازدید | 16 پست

من تازه ازدواج کردم نامزدم خوبه اخلاقی همه چی ولی خیلی تنبله و خوابالو،البته منم هستم😬ولی اون خیلییییییییییییی

مادرشچهرم همش میگه زیاد بهش کار بگو انجام بده دلت نسوزه😅 هر موقع اراده کنه میخوابه 😅همش هم خسته و بی انرژیه ،اهل ازمایش اینا هم نیست متاسفانه،بنظرتون راهی هست سرحال شه؟قرصی چیزی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم هنوز از بیدار نشده صبحش ساعت ۵غروبه🙄

البته تا ۵صبح بیداره

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

احتمالا مشکل از تیروئیدشه،منم همینجوری ام با قرص ویتامین و تقویتی و ... سرحال تر میشم 

دلنوشته های گیاهی تم موثر ان

وزن فعلی   ۸۵.۴۰۰           قد    ۱۷۳         وزن هدف  ۶۵ سرگروه      @فندق فسقلی                                                انشا الله به زووودی به نتیجه دلخواهم میرسممممم😍

وای فک کن مرد همش بخابع 

چقد رو مخ میتونه باش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ن زیادم بد ینس زنم خوابالو باشه اتفاقا حال میده😅

ن حوصلم سر میره

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

اره.بابا....همش خسته ایم....انگیزه نیست.دیگه😑😊

اره همسر منم همش خستس 😬 ولی خل ادم ۱۰-۱۲ساعت ننتطره از سرکار بیاد اونم دوران نامزدی بعد میخوابه سخته دیگ،دو طرف سخته واسشون اما خل دلم میسوزه